web analytics
15. juni 2024
SnakWindsurf

Slalomboard anskaffet.


Som jeg vist har berettet, har jeg været på jagt efter et 85 cm bredt slalom/freerace board.
De hænger ikke ligefrem på træerne kan jeg  konstatere, og da jeg formodentlig ikke vil benytte det så meget,- idet min fortsatte fokus vil være foil, var jeg heller ikke indstillet på at give for meget for et sådant.
Og slet, slet ikke når jeg nu er skadet, og ikke kommer mere på vandet i år.

Jeg havde såmænd ikke så travlt, for jeg ved jo at det blot kommer til at ligge de næste 2 mrd, omvendt, kunne jeg lige så godt slå til når det så var der.
Patrik Diethelm Boards Denmark      
var løsningen, der kom et godt tilbud, og jeg slog til.
Netop afhentet, og lagt ovenpå min trailer. Her kan det så hygge sig med de sejl jeg heller ikke har benyttet endnu, og mine nye foils og…..alt det grej jeg havde tænkt mig at teste i efteråret.
Mest ærgerlig er jeg næsten over at jeg ikke fik flere ture på den NP Windglide,- den havde jeg store forventninger til.

Hvad skal jeg så bruge et slalomboard til?
Jo, når jeg engang skal på vandet igen, så har jeg til hensigt at lægge lige så stille ud på en storslalom med en camberfrit sejl, og få kroppen igang igen.
Til den tid vil der så være gået 8-9 mrd siden jeg sidst har sejlet, og jeg har ikke lyst til lige at starte ud med foil som det første, incl de lækre foilstyrt.

Jeg antager, at jeg selv efter så lang tid, vil være i stand til at sejle gammeldags, og så at sige, få mine søben tilbage.
Det board jeg har købt er et Patrik 140 med 85 cm bredde, og hvad der også er interessant, det har en foilboks, så jeg kan smide en foil op uden at skifte rig.
Det er ikke anskaffet som erstatning for de to 100% JP foilboards jeg i forvejen har, slet ikke, men som en forsigtig opstarts-slæde efter lang tids uvirksomhed som surfer.

Overforsigtig, ja sikkert, men i min alder tager skader så uendelig lang tid, og jeg har ingen lyst til at forcere tingene på en vis der kan give bagslag.

Og, en surftur på gammeldags grej er jo heller ikke direkte frastødende vel?

Facebook Comments

3 thoughts on “Slalomboard anskaffet.

 • I er så søde I to 🙂

  Besvar
 • @Lyna: fin sammenligning med sko. Kom dog til at tænke på groucho marx gang. Man behøves ikke nødvendigvis at kunne gå pænt selv om man har sko nok. Kan du følge min tanke ?
  Henrik

  Besvar
 • Altid godt med noget at vælge imellem. Lidt ligesom med sko…..

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *