web analytics
24. april 2024
Snaktræning

Genoptræning.


Som nogen (mange) ved, døjer jeg lidt med ryggen for tiden.
Lykkedes mig at få en diskus, og det er jo altid ubelejligt.

Efter nogen tid, indså jeg så, at jeg lige så godt kunne affinde mig med, at sæsonen 2019 var slut, før den rigtig var kommet igang.

Det er jeg selvfølgelig super sur over, men efter jeg havde været fornærmet i en uges tid, indså jeg, at jeg egentlig kunne bruge skaden som motivation til at komme lidt i form.
Denne tanke blev kraftigt opmuntret at den kære fys,- der i forbindelse med en af mine mange sessions hos ham, trænede mig i en anden kropsholdning, og lige elegant fik tilføjet….”en yderligere fordel ved din ny holdning er,- at man heller ikke ser din kæmpe vom…..så meget!! ”

Ret skal være ret, jeg havde over de sidste 6 måneder forfinet min statur som havenisse,- nu var det mere en havenisse der havde slugt en 60 cm Webergrill 🙁

På der lidt mere seriøse plan, så afdækkede mine besøg hos samme fys, at min overkrop var stiv som et bræt, samt at mine hoftebøjere var meget ringe.
DET kom som en overraskelse for mig.
Jeg har altid været af den overbevisning, at selv om jeg er fed (for det er jeg), så havde jeg en god smidighed i kroppen,- jeg kan stadig med strakte ben røre gulvet med begge hænder når jeg bøjer forover.
Men, efterhånden som min nye ven (fyssen) æltede, knækkede, svedte, hev, drejede, så måtte jeg nødtvunget indse, at han havde ret.

Fik en masse yoga/pilates øvelser,. hunden, tranen, osv osv, men ingen der hedder flodhesten, hvilket situationen taget i betragtning nok havde været mest passende. 🙂

Mine rygproblemer er ikke affødt af surf eller foil, selv om det nok ikke ligefrem har forbedret tingene, men simpelthen aldersbetinget, kombineret med skæv ryg (som alle andre voksne) Rent faktisk blev jeg kasseret til session pga skæv ryg kom jeg i tanke om.

Jeg har on/off gået i træningscenter, der har jeg mange gange beskrevet. Primært har jeg haft fokus på Cardio.
Efter fyssens anbefaling har jeg nu ændret på det, nu går al træning på etablering af flere muskler i Coren. Og det tager mega lang tid, både at udvikle, men også i centeret, for hvor jeg før har løftet tungt men korte reps,- er det nu omvendt,- lette vægte, men mange reps og sæt,- og det tager uendelig lang tid….næste 1,5 time i centeret hver gang,- og det er IKKE sjovt.
Ved godt at der ingen vej er uden om hvis jeg vil surfe igen, men alligevel noget af en kamel at sluge,- at man er fed og stiv i kroppen..

Godt så.

Facebook Comments
Total Page Visits: 2357 - Today Page Visits: 2

2 thoughts on “Genoptræning.

  • Håber det forsat går fremad.
    Henrik

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *