web analytics
18. maj 2024
Snaktræning

Rund grundform?

I lighed med mange andre kan jeg læse i medier, kæmper jeg med at holde formen intakt,- eller egentlig, bare have en form der ikke er rund…hm

Dybest set er det for dårligt, idet jeg netop burde være motiveret af de fremskridt min træning har bibragt mig.
Synes blot det er mega svært at holde sig motiveret.

Jeg har surfet rigtig meget, nok det mest intensive forår i mange år.
13 gange på vandet siden 31 marts,- svarer mere eller mindre til hver anden/tredie dag på vandet, og det er om ikke andet, en gevinst ift Corona og hjemsendelse.

Mine session desværre ikke så lange, mine piller rækker til ca. 2 timer på vandet, og så er ryggen fucked, som virkelig fucked,- må ind og ligge lidt.

Trods denne udfordring, så er det stadig kvalitetstid,- tag ikke fejl af det.

Imidlertid, må jeg konstatere, at selv den intensive surf, ikke er nok til at opretholde formen. Eller det antager jeg er tilfældet.
For virkelig at få det konstateret, så må jeg jo en tur på Pia´s minefelt- den der eksplosive anordning det afslører fedtprocent, muskelmasse, bodyage osv….Jeg er dog ikke i tvivl om at det er gået ned ad bakke med formen,- og fruen har påpeget at hun da på vommen kan se at jeg ikke træner nok…tak for den. 😳

Jeg semitræner sådan lidt, vifter med en vægt i ny og næ, går mine + 10.000 skridt hver dag og løber lejlighedsvis en tur på 4-6 km,- men ikke nok til at holde formen ved lige, og egentlig overraskende nok synes jeg.

Får desværre også tilbagefald ind i mellem, seneste to dage har jeg været låst i ryggen, mistanke om at en disk har flyttet på sig, holdt mig fuldkommen ro i går, og så er det på plads igen.

Har netop fejret det med løbetur…suk,- hold da kæft hvor er løb dog dræbende kedeligt,- jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage i centeret og blive presset af Pia.
Ved hun ikke vil være tilfreds med denne:

Jeg er noget overrasket over, hvor stor indsats der faktisk skal til at opretholde formen,- da jeg gik i center var jeg der 3-5 gange om ugen, løftede lidt vægte, men ikke meget grundet ryg, trænede i crosstrainer og eller cykel- og det var alt,- til trods herfor, så kan alt min surf ikke hamle op med træning i center.

Og må jeg tilstå, det er jeg faktisk overrasket over.

Jeg har kæmpet for at komme i rimelig form, og har tænkt mig at forsøge at opretholde den bedst muligt. Havde håbet at surf ville kunne gøre det. Lader så ikke til at være tilfældet.

Godt nok træt af det, hvis jeg skal til at løbe på regelmæssigt niveau,- det bliver ALDRIG mig, en sur pligt, ikke andet.

Men overraskende (for mig) at 6-7 timer ugentlig surf ikke opvejer 3 timers fitness?

Må jeg hellere høre Pia om…hm….omvendt så sender hun mig nok ud at løbe endnu mere,- så …..hm..

Facebook Comments
Total Page Visits: 2542 - Today Page Visits: 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *