web analytics
15. juni 2024
FoilSnakWindsurf

Min surf-cyklus

Min sæson begynder lige så stille at rinde ud.
Faktisk er jeg blevet ved længere end jeg plejer, – men om snart bliver det så koldt, at bøvlet ikke opvejer glæden.
Pros and cons ..

Der kommer nok 1 eller 2 gode dage mere, og så stopper jeg for i år, med mindre selvfølgelig, det viser sig at vi får en genial vinter uden kulde og sne- så er situationen en anden.

Og jo, jeg er bekendt med at vandtemp er langt højere om efteråret end forår osv osv…jeg orker blot ikke alt det vinterdragt med tykt neopren, luffer, hue osv…Jeg bruger lige så lang tid på at tage dragten på, som jeg bruger på vandet.

Sådan er det jo at bo i DK, og det har vi jo lært alle.
Før i tiden surfede jeg i gennem- det er jeg for gammel til nu.

Omvendt har jeg haft en kanon sæson, og ender vel med 45 sessions i år.
Det er jeg yderst tilfreds med, ligesom det faktum at jeg ikke har været skadet, eller bøvlet med kadaveret i hele sæsonen, har været aldeles dejligt, og tilskriver den hårde træning i foråret, tilsat You Can Do-it sparring ift øvelser og opbygning til sæsonen.

Jeg forventer at jeg indleder et tilsvarende forløb jan igen, sådan at kroppen og sindet er fuldkommen klar til en forhåbentlig lige så god sæson som denne.

Nu ved jeg godt at det lyder som om jeg runder året af, og det er ikke tilfældet, er ovenpå en dag med kulde og blæst blot mere bevist om, at tiden hvor jeg stopper for i år nærmer sig.
Kan også se, at de ankerbøjer jeg plejer at øve jibes om, netop er blevet taget ind for vinteren, så endnu en undskyldning for at stoppe snart.

Jeg er selvfølgelig sulten efter at prøve mine nye indkøb mest muligt, og håber som nævnt, at der bliver lejlighed hertil snart,- men må også erkende, at vinteren nærmer sig.

Jeg vil for een gangs skyld pakke rigtigt ned. I stedet for at have en masse grej til at ligge at flyde- hvis nu…så vil jeg pakke det pænt, og glædes over at pakke det ud igen når tiden er til det.

Men først skal jeg lige have mindst en session mere- gerne flere selvfølgelig.

Forsidebilledet dækker faktisk min sæson. Icarus foilsejl, Starbord foilboard og en F4 foil…kongesetup og har været rigtig glad herfor.

Facebook Comments
Total Page Visits: 1109 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *