web analytics
18. maj 2024
Snak

Wintertime

Tja, så blev det vinter i lille DK.

Ganske vist ikke det vilde sne, men en reminder om, den årstid vi nu går i møde.
Og der skal ikke herske nogen som helst tvivl om, at jeg hader den.
Mørke, kulde, blæst….og sne..adr.

Måske værst,- det betyder at min surfsæson er afsluttet nu.
Jeg varslede sidst at jeg håbede på et par sessions mere,- hm, virkeligheden har overhalet og jeg trækker nu stikket som aktiv på vandet i 2022.

Og kender alle argumenter om at der sagtens kan komme gode dage, at vandet stadig er 8 grader osv osv.
Alt sammen korrekt, men min orkelsesprocent er simpelthen for lav.

For 5 år siden måske, og for 10 år siden, havde jeg ikke et øjeblik overvejet at holde pause om vinteren.
Meen.
Nu er jeg sgu for gammel og magelig.
Tanken om at skulle iføre mig knirkende kold neopren, hansker, huer osv..det tiltaler mig slet, slet ikke længere.

Jeg vil i stedet glæde mig over en virkelig god sæson, fik prøvet en del, nørdet en masse, og faktisk forholdsvis mange timer på vandet.

Haft virkelig gode sessions, med gode venner, nørdet en masse, forsøgt forskelligt,- nævner i flæng F4 og andre vinger- Starboard racefoil, Severne RedWingfoil, Starboard foilboard,- Avanti master, Icarus sejl, nye bomme og uden tvivl noget jeg har glemt.

Faktisk er jeg også, kan jeg se når jeg nu skriver, mæt af sæsonen, og det er ok at stoppe for i år.
Haft så mange gode sessions, og er taknemmelig for dem.

Jeg tænker to år tilbage, hvor jeg næsten ikke kunne bevæge mig pga rygproblemer, og så denne session, hvor jeg har kunne surfe alt hvad jeg orkede.

Der er ingen tvivl om, at for at få en lige så god 2023 session, må jeg tilbage til den massive træning jeg havde i foråret,- kan konstatere, at den virkelig har båret frugt, og alle de mange timer bag en crosstrainer, vægtstang osv,- de har givet fuldt udbytte,- så bare den gevinst,- er nok til at motivationen for gentagelse er til stede…sådan da.

Nu vil jeg i morgen pakke min surftrailer ned, sætte den væk, og så vil de næste måneder går med træning af min hundehvalp, træning af min krop, og et forsøg på at følge med i hvad der sker på foilfronten for kommende sæson.

At jeg stopper for i år, som aktiv på vandet, betyder dog på ingen vis, at jeg stopper med at oploade tanker og meninger om stort og småt,- og forventer bestemt også at der kommer lidt fra min træning, ligesom foråret vil bringe ny træningform når det ikke blæser.

Jeg vil også benytte vinteren til at udtænke, hvad grej jeg ikke kan leve uden, og som jeg formodentlig må have investeret i,- har nogen planer, men det vender vi tilbage på.

Rigtig god fortsat aktiv sæson til de der sejler igennem.

Facebook Comments
Total Page Visits: 975 - Today Page Visits: 1

One thought on “Wintertime

  • Tak for mange gode timer sammen på vandet i denne sæson! Jeg glæder mig allerede til at tilbringe tid sammen på vandet i 2023. Lad os se, hvor længe jeg kan holde ud denne vinter…

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *