web analytics
18. maj 2024
FoilSnak

Bensen som rollemodel

Der har den sidste uges tid floreret et billede på nettet.

Og tiden er kommet til at afsløre, at jo, det er mig der  er surferen på billedet under windfoil.
Ligeledes kan jeg afsløre, at de to fætre ved siden af mig,- dem kender jeg ikke, og kan garantere, at de ikke tilhører min omgangskreds 🙂

Som jeg har læst et sted,- så er billedet af mig knivsskarpt,- korte ben, lavt tyngdepunkt og tynde arme,- spot on…Dertil vægtoptimeret balance netop over foilen….ja ja kom ikke her.

Sådan mere seriøst, så er der nok noget om den underliggende påstand om, at man som windfoiler ikke nødvendigvis behøver at være mejslet til med mavemuskler, og en anelse ekstra BMI ikke nødvendigvis er til skade.

Og igen seriøst, så har windfoileren på billedet en krop, som rigtig mange af vi ældre windfoilere også er forsynet med.
Og til trods herfor, eller måske netop fordi det er tilfældet, så har vi faktisk rigtig meget sjov med foil.

Dette fordi, at foile og windfoile, ikke er specielt fysisk betinget, man sejler meget med et pygmæsejl, og når man er i svæv, så er der stort set intet pres på sejlet.

Det har den gevinst, at alle vi med en BMI på den forkerte side af 30, alligevel kan have en fest, og sejle både meget og langt, uden at vi går døde fysisk.

Faktisk her jeg netop lanceret den bedste undskyldning for at æde igennem i de næste juledage,- det er udelukkende fordi vi vil kunne foile langt mere i 2021.

Æd igennem, hold afstand og sprit af, indvortes og udvortes,- så ses i 2021.

BMI +30 rules 🙂

 

 

 

Facebook Comments
Total Page Visits: 1527 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *