web analytics

Det er længe siden

At jeg sidst har skrevet.
Sorry

Det har været lidt op ad bakke for mig, sådan helbredsmæssigt.
Ryggen har drillet ganske meget, og udsigterne var ikke særlig gode faktisk.

Har fået stillet diagnose der hedder Compressed nerve syndrom,- eller afklemte nerve(r) i ryggen.

Det er vist nok den populære forklaring, ..anyway.
Det er ikke så rasende spændende.

3 fysioterapeut og 17 kiropraktoromgange senere, tilsat 3 ugers sygemelding,- så går det fremad.

En alvorlig bet har været at motioncentere har været no-go grundet risiko for Coronasmitte, og nu er det jo så let, at alt er lukket.

Og selvtræning,- det er er jeg indlysende dårlig til.

Det har kostet mig næsten ?10 kg, og det er jo dybt åndssvagt, ikke særligt kløgtigt, og indlysende en ulempe når man har dårlig ryg.

Ref. kiropraktor og Fys, så har genoptræning bestået af YOGA øvelser på gulvet, til stor morskab for fruen, og særlig glæde for redaktionshunden, der jo ser sit snit til at nappe mig i gumpen, når jeg ligger kvejlet op på gulvet mens jeg yndefuldt forsøger at gå fra Svanen til Flodhesten i yogastilling….eller noget lign.

De sidste 14 dage er det begyndt at gå fremad, og jeg er nu oppe på at kunne gå flere km. Dette i sig selv er en landvinding, for kort tid siden kunne jeg kun gå 250 meter.

Lige nu er jeg høj af endorfiner.
Vågnede sent, og havde ikke ondt. Fejrede jeg med længe planlagt besøg på containerpladsen, hvor jeg fik tømt en trailerfuld skrammel fra før ryggen gik i udu.
Det gik fint.

Kiggede lidt på min sportstaske der indeholder træningstøj, nyvasket og klart….skulle man….

Jeps, på med løbebukser, to t-shirts, og og så prøvede jeg.
Og blev overrasket. Godt nok hoppede vommen op og ned, og rødvinspatterne klaskede mod hinanden, men det var rigtig, rigtig dejligt at røre sig en smule aktivt igen.
Første gang siden 1. sep, og løbetur første gang siden en gang i juli.

Jeg er på ingen måde fan af at løbe, men set i lyset af, at træningscentre er lukkede, så er det nok en måde at komme lidt i gang.
Og det gik ikke hurtigt, det gik bestemt ikke hurtigt, men bare det at være ude, og bevæge sig lidt, at få puls på kvalmegrænsen, snot der stod ud af næsen, og fornemmelsen af at savle af anstrengelse….hold da kæft jeg har savnet det.

Løb kun to km. Blev overrasket over hvor forholdsvis ubesværet det gik, og vil tro jeg kunne have løbet det dobbelte, men set i lyset af første gang, og jeg ikke ved hvordan ryggen stiller sig til den ide,- var jeg for een gangs skyld voksen, og løb kun de to km.

Jeg kommer ikke ud at surfe mere i år, det kan jeg leve med, årstiden taget i betragtning, men først i det nye år skulle bestemt være en mulighed, og det glæder jeg mig mega til.

Og undskyld denne personlig blog,- men har blot trængt til at kroppen kunne blive udfordret lidt fysisk igen.

Det næste er nok at jeg kigger på et træningsprogram fra YOU CAN DO-IT , og ser om nogle øvelser kan laves på selvtræning.

Bensen is back.

Facebook Comments
Total Page Visits: 3635 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *