web analytics
18. maj 2024
Snak

Tyveri

For ikke så længe siden, skrev jeg om tyverisikring af trailere.
Nævnte i den forbindelse, at jeg selv har været udsat for,  at en eller flere, feje, forpulede narrehatte, ikke har kunne kende forskel på mit grej, og deres.

Ved også at cykelhandleren har oplevet sammen, han opsnusede dog gerningsmænd ( nogle tyske turister), og uden at kende ret meget til hans tyskkundskaber, er jeg helt overbevist om, at han nok skulle fortælle dem hvad han mente om deres ugerninger, samt selvfølgelig, han fik grejet tilbage.

Efter jeg skrev blog´en har jeg modtaget to mail omkring emnet, og begge gange, uafhængigt at hinanden, har de været på vandet og kommet ind til deres grej, for at konstatere at der mangler noget.

Måske det desværre er mere udtalt end vi lige går og regner med, måske så opdager vi det ikke lige med det samme,- hvis der i vores trailer ligger 6 master, så kan det da godt ske at der går tid før vi konstaterer at der mangle en, eller to?
Sådan var det for mig.

Spørgsmålet er så, hvem er det der stjæler en mast eller bom?

Er der naboer der er trætte af , at de elendige surfere hele tiden parkerer foran deres hytte, og ikke nok med det,- hele tiden foretager omklædning til bar dolk og hængebug?
Er masterne på vej til Polen, ligesom cykler og andre gode sager?
Eller, og kan næsten ikke tænke på det, andre surfere der “låner” grej, og ligesom glemmer at aflevere igen?

Jeg ved det af gode grunde ikke, men frygter at det er surfere der hugger grejet, for ret beset er master vel ikke i speciel høj kurs i Polen?

Uanset hvad, så er det mega træls.
Jeg følger løbende med i brugtpriser på surfgrej, mest for at kunne værdisætte mit eget når det går til salg, og umiddelbart har jeg aldrig stødt på grej, med priser der var mistænkelige…hvilket reelt ikke er udtryk for så meget, ud over, at de der hugger grej, er bekendte med priserne, eller, de beholder deres grej.

Hvad kan vi gøre ved det?
Tja, nok desværre ikke andet, end hvad der gælder alt vores andet udstyr,- holde øje med hinandens ejendele, og ikke være blege for at spørge nogen der kredser om en trailer, om de søger noget specielt,- fuldkommen som nabohjælp, blot på stranden.

Ligesom mange andre surfere, har jeg grej i min garage om vinteren. Og ligeledes har jeg her en tyverialarm, så føler mig helt godt sikret, men på stranden..hvad gør vi?

Oprettet klistermærke i lighed med nabohjælp, og klistrer på vores biler/trailere…..Her holder vi øje med tingene…el lign?

Ved i hvert fald, at det er MEGA træls at komme tilbage, og konstatere, at en glatnakke har hugget ens bom/mast/sejl osv.. 😈

Håber ikke det sker .

Facebook Comments
Total Page Visits: 2076 - Today Page Visits: 2