web analytics
18. juli 2024
FoilSnak

Sommerdag på vigen.

Det er godt nok blevet sommer her i DK.

Sådan også i Ebeltoft, hvor jeg lige holder et par yderst velfortjente dage væk fra fabrikken.

I Ebeltoft skal der noget planlægning til, for at få adgang til stranden , iført fuld surf-rustning og bestykket med sejl og board.
Det lykkedes dog.

Som i går lovede vejrprofeter ikke meget vind,- meen, det ville vi da ikke lade os stoppe af.
I kontakt med Henrik, der var delvist forhindret, var vist kommet sent i seng, samt Stig der er på tålt ophold på campingpladsen.

Fra terassen på min fæstning, kunne jeg, med lidt god vilje, ane lidt vind.
Spørgsmålet var som om der var nok?

Og det kunne jo kun fysisk tilstedeværelse afgøre.

Stig og jeg blev enige om at give det et skud. Og vel at mærke, med pygmæsejl på 6,2/6,4 …

Jeg gik ud fra Blå Flag, i stort set ingen vind,- tøffede rundt, og besluttede at søge mod Fregatten Jylland hvor der ofter står noget lokalt termik.
Kom derned, Stig om ud, og indledte med en bette foiltur..men vinden døde også for ham. Vi tøffede ind til stranden ved campingpladsen, jeg rykkede min mastefod 8,5mm tilbage….og åbenbart signal til vinden, for ..lige pludselig kom det, strandstart…vi snakker 6,2 og 85 kg surfer i minimale forhold på en 85 cm foil…så er der trods alt noget vind,- Stig og jeg afsted, begge fødder i stropper, og så afsted, og som i går, prøve at låse højden og tage højde…vinden stødende, og det kostede da et styrt hist og her…never mind, stadig varmt vand og shorty, så no problemos…

Faktisk lykkedes det mig at styrte 3 gange i dag, nok fordi jeg pressede grejet mere end jeg plejer grundet de minimale forhold, dages bedste var ind mod stranden, denne halse virkede sjovt nok idag, og tog højde, antager jeg tog for meget højde og smadrede ned med snuden..men pyt, sjovt at teste og køre til grænsen.

Jeg fik 10 km og en topfart på ca. 31 km/t i helt minimale forhold med en 6,2….hvem skulle have troet det.

Også en god dag, men helt anderledes end i morgen.

I morgen loves meget vind, som i noget 7-8 ms,- det bliver sjav tror jeg.

Facebook Comments
Total Page Visits: 2418 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *