web analytics
18. maj 2024
FoilSalgSnakWindsurf

FOR meget grej?

Jeg er desværre stoppet for i år, vil understrege at det er påtvunget, ikke valgt.
Det betyder at jeg har haft tid til at kigge på lidt af alt det grej,  jeg rent faktisk har, og det er egentlig en del.

Og ja, jeg kender udemærket reglen om, at den surfer der dør med mest grej er vundet. Sådan er det.

Min tilgang, gennem mange år, har jo været, hvis der er noget jeg ikke kan lære, ikke er god til, eller måske er bange for,- så er det grejets skyld,- og vupti en årsag og begrundet anledning til, at anskaffe noget nyt/andet/mere osv.

For selvfølgelig er det grejets skyld, det kan umulig være mit sparsomme talent, der kan have indflydelse på manglende succes…..

Jeg ved godt at kvinder beskyldes (med rette ?) at have et shoppegen, men ift surf, så kan jeg måske ikke sige mig helt fri for en anelse af samme.

Nu jeg tænker over det, så er der måske en grund til,  at jeg altid får Champagne hos Surfline når jeg kommer, og at Pigegarden spiller når jeg går?…..jeg har edder…. lagt mange penge.

Anyway.
Kan man have for meget grej? Officielt selvfølgelig nej.
Men.
Sagt i fortrolighed, så kan man faktisk godt.

I øjeblikket er jeg ejer af 3 stk foils. En NP Glide, En Naish (til salg, mega billigt) og en Starboard foil.
Alle foils rigtig gode, og jeg ville så gerne prøve dem alle.

Sejl.
I området 7.6-8,0-ish- har jeg også udfordringer.
Et Loft 7,6, NP Speedster 7,7, NP V8, str 8,2 og her i sommers havde jeg et Avanti 7,6 til test, samt et Hellcat 7,7 også- what to do?

For et par år siden, fandt jeg i min garage et sejl jeg havde glemt alt om, og viste det sig, faktisk at jeg havde to stk, samme mærke, samme årgang og samme str,- det er sgu da dumt.

Man kan mene at jeg er priviligeret at have så meget grej, og det er jeg jo også i en forstand, men faktisk er det også en udfordring.

Som bekendt elsker jeg at prøve noget nyt,- og det har jeg vist indgående beskrevet gennem alle årene.

Nogen gange har jeg her i sommers stået sammen med Stig, og snakket om hvilken foil skulle jeg vælge,- forhold var til både og….
Og faktisk er det frustrerende.
For det første, så vil man altid når man kommer ud på vandet, komme til den konklusion, at havde jeg blot valgt en af de andre foils, så havde jeg svævet/gået højde/været mindre bange, end tilfældet nu.
Ligelede med sejl.

Jeg skulle teste et Avanti (Det var SJAV) teste et Speedster, og samtidig sejle op med Stig og Henrik på foil,- dvs at hver gang, skulle jeg ikke kun vælge en str på sejl, men også hvilket sejl der i de givne forhold, ville være mest velegnede på dagen.

Og igen, det er selvfølgelig luksusudfordringer, men betyder jo også, at man i en eller anden udstrækning, altid er lidt frustreret, og faktisk har en anelse dårlig samvittighed. Jeg vil jo gerne det hele, men dels sætter tiden, dels sætter kroppen jo begrænsninger.

De næste nok 6 mrd kommer jeg ikke på vandet- sådan er det vist.
Spørgsmålet er, om jeg skal bruge tiden på at få ryddet ud i noget af alt det grej, sælge billigt, og så gøre mit valg lettere når jeg står på spottet næste gang.

Spørgsmålet er så bare.
Hvordan skal jeg vælge hvad der skal sælges?

Puha, kan allerede lugte at det giver mig luft i maven…..

Facebook Comments
Total Page Visits: 2699 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *