web analytics
15. juni 2024
SnakWindsurf

Vintersurfer? Ja/nej/ måske

I september pakkede jeg mit grej sammen, smaskfornærmet over sæsonen, kroppens forfald, russerne i Ukraine og tang i vandet.
Der var meget i vejen.
Nu har jeg fået styr på ryggen, og går og overvejer…er jeg virkelig holdt for i år?
Der er godt nok længe fra sep til april 2024…uhyggeligt længe.

Hvad der sådan for alvor, fik mig til at genoverveje beslutningen om at pakke sammen for i år, var sådan set vores lørdagssurf for 14 dage siden.

I forbindelse med lørdagssurf i EWK, havde vi også indvielse af den nye rampe ned til vandet.
Og det var i den grad en succes, tror der var 15-18 glade surfere, foilere, Wingere på vandet.

Det smarte ved det setup, er at man kan klæde om i varme, surfe lige nedenfor, klæde om i varme igen, ja ligefrem tage et varmt bad hvis det skulle friste..,OG lave kaffe i køkkenet.

Før i tiden, da jeg surfede igennem om vinteren, for det har jeg gjort i mange, mange år, var det altid noget med at stå i småregn, blå diller og røde knæ, og forsøge at trække kold, klam neopren op på den maddikehvide mandekrop..

Det skal der virkelig motivation for at gøre, og som man bliver ældre, og mere magelig, så kniber det ligesom en anelse med at finde motivationen til det.

Jeg kan godt se det tillokkende i, at klæde om i varme omgivelser, hælde varm kaffe ned, iføre sig neopren, og vralte ned af rampen 25 meter væk,- jeps…måske.

Nu er jeg jo ikke den første til at stå og brøle parringsskrig over muligheden for at surfe i koldt vand, omvendt, kan jeg se, at de nye muligheder, skærer noget af bøvlet væk.

Er jeg så på nippet til at blive vintersurfer igen?

Det kan jeg ikke helt svare på, men jeg har indledt jagten efter en varm vinterdragt, al den stund jeg er den mest forfrosne surfer nord for alperne.

Hvis man nu forestillede sig, at jeg blev lokket med, fx. til en af vores lørdagssamlinger i klubben, skal det så være med Wing, eller Wind?

Se det har jeg tænkt lidt over, og jeg tror jeg vælger det sikre, dvs min Windfoil.
Lille sejl, stor vinge, gigantisk board, så kan det ikke gå helt galt.

Meen, jeg har pakket traileren med grej langt væk, og gider ikke ligefrem at rydde det hele frem igen, så mon ikke blot jeg hiver et sejl, en mast, et board frem, og det må så være vintersetup,- tror jeg…HVIS altså…

Og jo, jeg ved alt om, at vandet er meget varmere nu, end til marts, at vinden er bedre, mindre tang, og rigtige surfere, surfere hele året osv osv…

I øvrigt slipper jeg for at tage stilling til noget her og nu, for lørdagssurf med morgenmad i EWK er aflyst grundet manglende vind.

Pyha…

Facebook Comments
Total Page Visits: 981 - Today Page Visits: 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *