web analytics
18. juli 2024
DalesHundSnak

Hvalp i hjemmet

Nu har jeg jo løbende delagtiggjort i diverse udfordringer med min nye hvalp,- benævnt Balrog (Skipper)

Og det er jo let at beskrive alt det negative,- heldigvis er der også mange positive vinkler til at have hundhvalp i huset.

Fruens omfattende arsenal af uundværelige sko til dagligt brug, er øjensynligt mindre lige pludselig, faktisk kan hun nøjes med to par nu, og disse er så anbragt på køleskabet i bryggers,- de øvrige 37 par (de mest nødvendige) er formodentligt anbragt i en sikringsboks?
Jeg nøjes med 1.5 sko- dvs der mangler altid en sko, og egentlig uanset hvor jeg har anbragt dem, findes makkeren i haven, stuen, under en sofa, og andre mystiske steder hvor sko nu tager ophold.

Anskaffelse af vovse har også den positive effekt, at vi nu sparer på både vand og strøm, idet selve forvaskeprogrammet på opvaskemaskine er fuldkomme overflødigt.
Ja faktisk behøver vi vel ikke at skylle bestik og tallerkener af når det sættes i opvaskeren, vores lille lodne forvasker tager altid den opgave,- ikke planlagt, men han ser altid sit snit til det.

Madspil er ikke forekommende hos os,- undtaget agurk, der meget tydligt ikke indgår i fødekæden hos Dalehvalpe,- faktisk kan han spytte dem ud over et areal på ca 2m2.

Jeg kan ikke påstå at der er blevet mere rent i hjemmet, men af en eller anden årsag, så bliver der nu støvsuget op til flere gange om dagen, i øvrigt til stor morskab for Balroggen, der har en fest med skinangreb på støvsuger, og alvorlige intermezzoer med støvsugerslagen, der nu fremstår omviklet med Gaffatape flere steder.

Og det med angreb.

Jeg var faktisk slet ikke klar over, at et hjem, set fra en hvalps synspunt, kunne indeholde så mange faretruende genstande, man som Balrog, nødvendigvis må tage aktion på.

Som alle ved, er toiletpapir en latent trussel, og bedste måde at aflive den slags på, er jo at trækker 23 meter ind i nærmeste rum.
Samtidig udgør paprullen en alvorlig trussel, der nødvendiggør adskillige rullefald og fuldkommen sikring mod fremtidige trusler,- dette udmøntes i systematisk delingen af samme. Hvilket i øvrigt også gør sig gældende med køkkenrulleholdere, og papkasser i almindelighed.

Og endnu en fordel, når vi skal sortere pap, papir osv til vores genbrugsbeholder, har vi pludselig fået markant mere plads i beholderen, primært fordi ingen papstumper nu er mere en 1 x 1 cm.  Win Win

Andre farlige “dyr” i hjemmet er jo selvfølgelig toiletbørster.
En hver hvalp ved, at intet, gentager intet, i verden, er mere farligt end en toiletbørste der kun er såret.

Og efter at Skipper ved et par lejligheder har set sit snit til at overfalde disse, samt efterfølgende foretage human aflivning af samme, helst i en stue,- er den slags nu stillet ind i et skab.

I øjeblikket er han voldsomt udfordret af en grillbørste.
Den har indtil videre gjort modstand, idet stålpigge ikke lige er sådan at bide i stykker, og faktisk direkte ubehagelige at gumle på,- hvilket på ingen vis er ensbetydende med at der ikke skal forsøges.

Faktisk er grillbørste så farlige, at man er nødt til at ligge på lur efter dem, og når de så er uopmærksomme….angribe bagfra….uden held indtil videre,- men så kan man jo heldigvis blive gal, og få god tid til at gø af dem.

Og tilbage til madspild.
Anskaffelse af hvalp, har også haft en positiv indflydelse sådan rent vægtmæssigt for os alle.

I forhold til Skipper, er det med vægtøgning, ift mennesker er det det modsatte.

For selv om hunde i vores hjem ikke tigger ved bordet, så lykkes det altid for ham, at modbevise denne tigge-tese, og afslutte alle måltider, med en del hapsere.

Forsidebillede er en typisk aftenmads-situation, hvor Skipper foretager afsluttende scanning af spisebordet,- selvfølgelig for at sikre mod madspild.

Facebook Comments
Total Page Visits: 681 - Today Page Visits: 1

2 thoughts on “Hvalp i hjemmet

 • Karin Steno
  Så rigtigt ❤️

  Besvar
 • Hans Hannibal

  Man kan jo kun holde af deres utrættelighed og deres evige jagt. Toiletpapiret husker jeg nu, hvor du nævner det. Utallige flashback indtil man lærte at stille rullen udenfor rækkevidde.
  Hellere en terrier end en labrador der bare siger undskyld for at stå i vejen

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *