web analytics
18. juli 2024
FoilSnakWindsurf

EWK: WING intro del I.

Som nogen vil huske, var redaktionen ganske hooked på at lære mere om WINGfoil. Især efter at Ebeltoft Windsurfklub havde en demosession for nogen tid siden.

Klubben er ganske progressiv, så set i lyset af den udviklingshastighed wing breder sig,- nærmest invasiv,-  besluttede bestyrelsen af går nærmere ind i det.

Dette udmøntede sig i et introforløb på 4 session, hvoraf det første løb af stablen i dag.
EWK har indledt et samarbejde med Surfline om at de stiller kompetente instruktører og i nogen udstrækning, grej til rådighed.

Idag var redaktionen, 6 andre gutter, samt en mø mødt op.
Det samme var Tara og Søren fra Surfline.

Omgivelserne er jo geniale,- en demo udenfor Fregatten Jylland, i det flotteste sommervejr,- hvad kan stikke det? Nå ja lidt vind måske, men ellers?.

Tara er en meget inspirerende instruktør, vidende og godt til at fastholde os i grundliggende forståelse af WINGS

I øvrigt fint suppleret af Søren, den anden instruktør.

EWK har modtaget klubudstyr, og fokus på intro i dag, var selvfølgelig hvordan vi bedst muligt håndterer det, både så flest mulige medlemmer kan få glæde af det, men også fifs til vedligehold, tilrigning, håndtering og sikkert mere.

Endelig fik vi pustet boards op, monteret foils, pustet drager op, og gik på vandet.

Uheldigvis, var vinden stort set ikke eksisterende,- måske 1-2ms når allerbedst.

Alle fik lejlighed til at forsøge sig,- dette gjaldt også redaktøren.

Med vanlig selvtillid,- aka Pippi,- det har jeg aldrig prøvet, så det kan jeg godt..agtigt…besteg jeg en oppustet wingfoil.
For første gang i mit liv overhovedet.

Jeg har engang stået på en sup i 5 min, det alt hvad jeg kender til den slags oppustede badedyr.

Men ok, flere af de andre kursister, hoppede op, rejste sig op på det ondsindede glatte og eftergivende stykke plastik,- så jeg var også nødt til også.

For I af jer der aldrig har forsøgt kan jeg fortælle, at det krævede tilstedeværelse af alle mine efterhånden få hjerneceller.

Kombinationen af at holde en wing,- der skulle holdes oppe for ingen vind, samtidig med at holde balancen på plastikrøret, og …forsøge…elegant at komme op at stå,- UDEN at tage den på hovedet i baljen,- uha koncentrationen lyste ud af den lille Bensen, lukkemusklen helt stram, stift blik og hvide knoer…det lykkedes,- og det er jeg egentlig ganske tilfreds med.

Sagt i snævert forum, er det således, at er jeg under andre omstændigheder kommet ned på knæ, plejer jeg lige at sweepe omgivelser..er der andet der skal med op, nu jeg er kommet ned.

Men ok. Redaktøren kom op, og skvattede ikke momentant,- sejlede, drev måske mere korrekt, i hvert fald 13 meter før jeg tog den på snotten.

Ok, ikke meget vind, og jeg fik ikke helt nogen føling med dragen, dertil for lidt vind.

Meen,- det er stensikkert at jeg er at finde i klubben næste onsdag hvor del II ruller ud, og denne gang har instruktører lovet vind også.

Super dejlig aften, god info, hyggeligt,- lige som en klubaften skal være.

lidt billeder.

Facebook Comments
Total Page Visits: 910 - Today Page Visits: 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *