web analytics

Ydmyghed


Egentlig havde jeg besluttet,  at jeg ikke ville skrive noget om mine træningsoplevelser før næste uge, men set i lyset af dagens oplevelser, samt det forhold at jeg er arbejdsramt de næste 3 dage, og derfor ikke får trænet..så..

Som beskrevet i sidste blog,  har jeg kontraheret med Pia fra youcando-it.dk omkring,  hvad jeg naivt troede var en træningsplan.
Jeg er blev klogere…hm.

Sagen er den, at jeg vågende tidligt i dag, idet redaktionshunden meddelte at han ville luftes, og belært (på den grimme vis) af hans trusler, så måtte jeg jo ud med bæstet.
Dette betød, at jeg kl 0800 havde indtaget morgenmad, og egentlig ikke havde nogen undskyldninger for ikke at teste det træningsprogram Pia lavede til mig i går.

Smed tøjet i tasken, futtede ned i centeret, og ind i salen med udvalgte genstande til plagning af overvægtige redaktører.

Fuck, fuck…Pia spottede mig lige så snart jeg trådte ind i salen, heldigvis var hun i fuld gang med at plage de sidste åndedræt ud af en anden klient, så jeg håbede jeg uset kunne rykke lidt i nogen maskiner og så undslippe for denne gang…NAIVT siger jeg bare.

Med nedslåede øjne og hængskuldre luskede jeg hen til nærmeste crosstrainer, har lovet at jeg altid indleder træninger med min. 10 mins opvarmning…..jeg er for gammel til at undlade dette, var beskeden i går.

Nå, men jeg håber at Frk.Skrap har travlt at at få sin klient til at få krampe i en ny muskel, så jeg tænder for musikken på min tlf, og futter lidt afsted på crosseren……MEN.

Lige så snart Pia´s sidste offer er ude af døren, kommer helseheksen flyvende ned til mig, stiller kosten, og kigger på mig,- ok…måske hun kiggede på indstillingen på min Crosstrainer….jeg forsøgte ligesom tilfældigt at holde en svedig hånd over antal omrd og modstand, men ingen tvivl om at Helseheksen havde spottet det….

Nu havde vi ingen aftale i dag, så jeg formodede bare at det var et høfligshedsvisit hun aflagde, og snart ville finde et nyt offer..
Nej.
For i vores snak i dag, kunne jeg klart fornemme, at hun rent faktisk har været ved at finde ud af, hvad en windsurfer bruger af muskler,- Det er jo både godt og skidt,- for jeg fornemmede allerede fremtidige pinsler… 😎

Jeg kommer jo ikke udenom, at det er ret prof. at sætte sig ind i hvorfor jeg træner, og hvad jeg har behov for muskeloptræningsmæssigt ift. den sport jeg kegler rundt i.

Omvendt, så bliver mine muligheder for at springe over hvor der er øvelser jeg ikke gider, markant mindre…
Ved ikke helt om det er så godt….i hvert fald ikke ift min comfortzone, for inden jeg fik sagt noget, så var der tilføjet flere gulvøvelser.

Og så kommer vi til den der med ydmyghed.
Det kræver enten helt vildt med selvtillid eller helt vildt med ydmyghed, når man som midaldrende, overvægtig, pæreformet mandsperson, skal ned at ligge og trille frem og tilbage på en svedig træningsmåtte.

Jeg ved ikke rigtig hvor jeg befinder mig, nok et sted midt i mellem, for jeg har jo i et stykke tid udført mine flodhesteøvelser på måtte,- kaldet Dolftræning.
Rart i øvrigt at jeg kender de tekniske betegnelser for øvelserne jo,- til min store overraskelse vidste helseheksen ikke hvad Dolf-øvelser var, men hun er meget klogere nu.

Sådan mere seriøst, fik jeg tilføjet to gulvøvelser jeg ikke kendte, begge rettet mod lænden og med formål at gøre den pæreformede redaktør lidt mere smidig,– (hvad der ikke bliver svært)

Og mens jeg udførte diverse øvelser, der har som formål at smidiggøre mig (siger Pia) jeg tror nu mere det er noget med at få sener og deller til at danne gevind, kom jeg ligesom uforberedt ,til at give tilsagn til et trænings og foderforløb, med henblik på at få mig lidt i form.  Det kommer der mere om løbende.

Jeg er lidt i tvivl om det er fordi Helseheksen (Pia) keder sig, skal have nogen at øve sig på, eller måske i virkeligheden bare er rar?..Nej ikke det sidste forresten,- kan stadig mærke hvordan det føles når hun skal tælle mens jeg laver maveøvelser..

Uanset hvad, så er planen nu, at mit træningsprogram løbende udvikles, og jeg først i det nye år går på foderplan også….

Se det bliver jo spændende og hårdt, ikke mindst for Frk. Skrap, for hun er jo oppe mod en notorisk gnaven gammel mand, i daglig tale GGM.

Jeg må nok arbejde lidt med det der ydmyghed.

Og så som en service  fra bensens.dk til klienter hos Pia,  youcando-it.dk :
Mangler  du en julegave til Pia, så vil jeg klart anbefale en kugleramme til hende, for tælle, det kan hun altså ikke,- og slet, slet ikke baglæns….


Helseheksen Pia.
www.youcando-it.dk      

PS: Det her skal nok blive SJAV 

Facebook Comments
Total Page Visits: 5879 - Today Page Visits: 2

3 thoughts on “Ydmyghed

 • december 19, 2019 kl. 7:50 pm
  Permalink

  Det er pludselig gået op for mig hvorfor du skal have ny trailer. Du skal jo have den der cross ting med så du kan varme op inden surf. Jeg ser allerede de vildeste billeder inde i hovedet, det skal nok blive sjav..
  Tror at damen med sten hjertet ( Pia ) lige er dig, du plejer ihvertfald at beskrive dig selv som en ” beton havenisse ” . @Pia bare gå til ham . @ Bensen .
  Henrik

  Besvar
 • december 19, 2019 kl. 5:13 pm
  Permalink

  Hejsa Luna.
  Faktisk har vi planer om at lægge lidt videoer op, netop visende en topsvedende redaktør i diverse umulige øvelser, tak for input 🙂

  Besvar
 • december 19, 2019 kl. 5:03 pm
  Permalink

  Måske du kunne vise nogle af de mest effektive core øvelser? Pia kan jo sagtens stå på ét ben på et balanceboard, instruere og filme samtidigt? Der må være andre end mig, der kunne trænge til inspiration til nye øvelser….

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *