web analytics
18. maj 2024
Snak

Vinter vacuum


Nu er det jo let at påstå at mit humør udelukkende er udtryk for vinterdepression tilsat mismod over skaden.
Men jeg er i en slags vacuum.

Pt opholder vi os i sommerhuset, hvor jeg puster ud efter meget travl juleperiode, med masser af arbejde og meget at se til.
Så kommer man til nytår, og der sker ikke ret meget.
Jeg holder lidt ferie og slapper rigtigt meget af med at lave…intet.
Ud over at sørge for at alkoholpromillen og foderindtaget er højt,- det kan jeg lige så godt, for har på fornemmelsen af, at når jeg for alvor starter hos min træner fra Youcando-it, så vil hun som noget af det første foreslå at jeg stopper med rødvin.
Sagt i denne lukkede forsamling, så holder jeg alligevel altid 2-3 mrds cølibat fra alkohol om foråret. Så det bliver nok ikke så slemt.

Har netop gået en tur langs vandet ved Blå Flag. Redaktionshunden fræsede rundt og ledte efter døde hajer, og hvad hunde nu finder langs stranden.
Jeg gik og tænkte på, at under andre omstændigheder, så ville Henrik og jeg formodentlig i dette øjeblik være ved at gå ud med foil, mens Jeddien hoppede rundt omkring os.
5-6ms og 8 grader den 3. jan, det er vist helt godt.

Der har øvrigt de seneste dage været nogen aktivitet på vandet, i går var Jedi og Simon ude, og for et par dage siden også Henrik og Jedi.
Har set et par andre stykker med et Servernesejl, men ikke hilst på dem.

Men underligt at gå rundt, og vide om 3 måndeder, så vil der være vild aktivitet, masser af biler med surftrailere parkeret, masser af kassevogne, højlydt grinen, højlydte eder, masser af mobning,- alt som det skal være en forårsdag med 8 grader og 5-6 ms.
Altså samme forhold som nu, bortset fra, at solen til den tid står lidt højere på himlen,- vandtemp. er den samme, eller koldere.

Vi skal lige have overstået de kommende 2-3 måneder, så kan vi leve igen.

Mine  kommende måneder står så på genoptræning, men med et klart mål.
Klar den 15 marts. BASTA

Blokade(r) bestilt til tirsdag, herefter planlægning med Pia, og så skal der knokles.

Indtil da, fuldkommen afslapning,-

Facebook Comment
Facebook Comments
Total Page Visits: 2712 - Today Page Visits: 2

3 thoughts on “Vinter vacuum

 • Sir Træt: Skyldes klimaforandringer…..nu kan vi surfe hele året…..også i Koldingområdet 🙂

  Besvar
 • I gamle dage. Altså den gang bloggs og insta ikke var nogens eje, men hvor hjemmesider og lange vintertråde på disses forummer omkring “Luffer eller ej”, “Der er is på boardet.. hvad gør jeg?” o.s.v… se… da var der et begreb “Vinter-sviner”.
  Kort fortalt så var det en afpisning af territorier, handyrs-hævdelser og “Dis-ning”, der kun tjente ET formål: Tidsfordriv.
  Det er, nu, skiftet ud med latte på nærliggende cafeer, skrive pænt om hinandens grej i salgstråde på FB og gode råd om lapning af elcykler.
  Hvor fisen er TESTOSTERONEN blevet af i sporten?

  Besvar
 • God plan. Vi følger spændt seancer med Pia.

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *