web analytics
15. juni 2024
Snaktræning

Ved knogleknækker

Som jeg har flæbet over ved flere lejligheder, er jeg rygskadet.
Og arbejder en masse på at komme denne skade kvit.

Har længe gået hos idrætsfysioterapeut, og i starten var der også fremskridt at spore. Om det skyldes fyssens arbejder på redaktørens ømme krop, eller om det var tidens gang, det ved jeg ikke.

Fyssen har muntret sig med at give mig en masse øvelser, og dem har jeg rent faktisk troligt udført til punkt og prikke.
Det sidste er absolut unaturlig adfærd hos mig.

Imidlertid, så synes jeg ikke rigtig, at der sket yderligere fremskridt, så som forsøg, opsøgte jeg den lokale knogleknækker jeg kender fra behandling af tennisalbue.

Han er i øvrigt en hurtigsnakkende nordmand, med en familie med maritim baggrund, så han har en masse at tale om når vi ses.

Jeg har været hos ham to gange nu, senest i dag.

Første gang til undersøgelse og diagnose.
Her kom han frem til, at de øvelser fyssen havde udtænkt til mig, absolut var gode og effektive, og dem skulle jeg bare fortsætte med….

MEN.

Som min ryg har det i øjeblikket, hvor den er fuldkommen låst i lænden, vil disse øvelser ikke have nogen effekt, idet led ikke kan arbejde korrekt, og dermed give udbytte af øvelser.
Hm. for mig kan det give god mening, men har ingen ide om han har ret.

Når man er ved kiropraktor, så starter det altid med, at han forsøger at lave gevind på halsen, når   hovedet  drejes i yderstillinger man ikke engang forstillede sig var muligt,- jeg forventer hver gang at jeg kan kigge ned af min rygrad..men ok, efter 4 højlydte knæk er han glad igen.

Denne gang, efter den obligatoriske gevinddrejning, kom jeg op på en eller anden torturbænk der blev sænket ned,- dyyb indånding…og så hoppede den gode mand op på min ryg, og frembragte et knæk der runger i gangene på klinikken endnu.

Det gjorde edder… ondt, men nu et par timer senere, så er det mere træthed og måske lettelse i lænden.

Lidt flere forskellige greb og knæk, og så kom han til min skulder. Jeg havde brokket mig over den, og han konstaterede nedsat motorik i den.
Hev og sled og knækkede, men rent faktisk kan jeg nu også løfte armen over øret, hvad jeg ikke kunne før.

Om det her virker, det ved jeg ikke, men håber da.
Målet er stadig at komme på vandet først i 2020, og det begynder at snerpe lidt synes jeg, så derfor er jeg desperat for resultater.

Meen, krydser fingre.

Facebook Comments
Total Page Visits: 1447 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *