web analytics
24. april 2024
FoilSnak

D`træls..

Igen må jeg hellere oversætte overskriften.

Det er træls= irriterende, frustrerende og meget andet.

Stig foreslog surf/foil kl 11 i Surfers Paradise idag.

Det lød som godt forslag, så det aftalte vi,- jeg var igang med hundeluft, og han var alligevel i bilen, så vi mødtes lige ved Blå Flag for at aftale dagens planer.

Og sjovt nok, så elsker redaktionshunden Stig, så det var den store gensynsglæde da han steg ud af bilen, funny.

Aftalen blev, at vi gik ud med noget 7,7 agtigt, idet forhold var ….tja, vi skulle have ja-hatten godt skruet på, men var dog begge af den opfattelse, at det burde være muligt.

Hjem efter traileren, og mødte så en ny surfer, så jeg havde en fin snak med. Lige startet i trapez, og det går fint.

Riggede min Loft Skyscape 7,6 denne gang, stod og trippede mellem min Speedster 7,7 el Skyscapen . Det blev denne gang Loft, idet jeg kender det sejl bedre, og har en formodning om, at jeg så lettere vil kunne udnytte potentialet i sejlet.

På med min 5mm dragt, ja endnu en gang i den dragt, nu må det da snart stoppe, og så ud.

Vinden SV 4-5ms til en start, tog et ben i retning af Strandkroen, og havde en enkelt svævetur, vendte og tøffede i retning af campingpladsen, hvor Stig, og forhåbentlig vinden ventede.

Når man sejler så intensivt et sted, så lærer man naturligt nok, hvor de største vindchancer er, og efter lidt tøffen frem og tilbage, så fandt vi også vinden hvor vi forventede det. Strækningen campingpladsen og ned til Fregatten svigter sjældent.

Og nu kommer  vi til til det der med TRÆLS.

Det er træls vi begge står og venter på der er nok vind, og man så bliver overhalet af makkeren, der med vilde jubelbrøl overhaler i svæv, begge ben i stropper og god stance.
Det er endnu mere træls når man slet ikke formår at komme i gang, og ser makkeren forsvinde 1 km i fuld svæv.
Det er træls når den ene halse af en eller anden årsag, ikke virker, dette trods fin vind.
Det er endnu mere træls, når man ved, at der nok vind, og det udelukkende er med årsag i manglende talent, at man ikke svæver..det sidste er MEGA TRÆLS…

Det er i øvrigt også rigtig, rigtig træls, at man grundet rygsmerter må ind på det lave vand, og udføre spastiske udstrækninger på boardet…..ligner nærmest yoga for flodsheste….ovenpå et gyngende board.

Men selv om der var trælse ting i dag, så var det alligevel en fino dag på vandet.

Havde en godkendt svævetur fra Fregatten til Strandkroen hvor det hele lige spillede. Kom i svæv ved kraftig pumpning, og holdt kareten i stramme tøjler hele vejen over, vel en tur på et par km i minimale forhold.

Det betød så også at dagens foiltræning var slut for i dag. Ryggen har det rigtig træls, og det er træls.

Hilste på Michale Bigfin der var ude på noget gammeldags grej, dvs formula og 11, samt vinkede til Simon på vej ud med foil også.

I øvrigt tiltog vinden lige som jeg gik ind,- det er også træls 🙂

Alt i alt, en helt godkendt dag, træls eller ej.

En opfordring til at bruge forum for surf her i Surfers Paradise,- man behøver ikke at være bruger, bare skriv hvor og hvornår…mange læser her også.

Facebook Comments
Total Page Visits: 2186 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *