web analytics
18. maj 2024
FoilSnakWindsurf

Tanker i 2021

Lige nu er jeg kommet tilbage efter en lang luftetur ved Blå Flag (mit surfspot) Vinkede til BigFin der kørte forbi, og er nu tvangsindlagt til at høre på de konstruerede dilemmer som de ævler om i Mads og Monopolet i radioen.
Taget høretelefoner på for at samle tankerne og lytte til lidt musik. (og undgå at blive alt for hidsig på de åndsvage indlæg i samme program)

Men gik og forestillede mig spottet om 3 mrd (marts) og tænkte lidt på hvad jeg mon kommer til at hærge i i år.

Nok  sejl vil jeg tro. NP er jo kommet en ny serie V8 freerace til fumle-foilere som jeg, dvs ikke racesejl, men let tilgængelige foilsejl, og de ser jo mega interessante ud.

Jeg har altid haft V8 liggede, og selv om jeg også har andre brands, så sammenligner jeg dem ubevidst med V8, som således ligesom er selve grundlaget.

Nogen sejl er bedre til foil, eller når det blæser eller andet, men som generelt sejl, så er det i mine øjne stadig et genial allround sejl. Man komme aldrig helt galt afsted med et V8.

Jeg forsøgt med Avanti i sommers, og mega godt letvindssejl, jeg har to andre foilsejl, Loft Skyscape 7,0 og 7,6 og de er virkelig gode til at foile med ligeledes.

Dog er jeg lidt lun på de nye V8. Når det er sagt så mangler jeg absolut ikke sejl, sidst jeg kiggede havde jeg vist 10 stk liggende, og det rækker indtil videre.

I forhold til foils, så har jeg tænkt mig, at jeg vil teste de nye vinger til den nye version af Gliden. Og nok de store af dem, så jeg se om jeg kan flytte vindgrænsen lidt ned.

Samtidig har jeg jo en 100% carbon Starboard foil liggende, den skal helt sikkert anvendes i år, glæder jeg mig til.

Boards.
Det er ved at være længe siden jeg har anskaffet et nyt board. Vist ikke et eneste i 2020.
Pt har jeg:
Tiga HyperX130
Patrik 140 (ny)
JP Hydrofoil 135
JP Hydrofoil 155
Starboard 160

Hvis man skal forsøge noget nyt, hvad skal det så være?

I mine øjne er JP hydrofoil 135 noget at det bedste allround foilboard der findes, men kan jo ikke afvise,  at der findes andre boards der kan noget tilsvarende.

Blandt andet har jeg da kigget på Starboards foilboards også, dog ikke racemodellerne.

Uanset hvad, så er der masser af spændende muligheder i 2021.

En mulighed, om end nok hypotetisk, er at jeg slet ikke anskaffer noget…..og bare benytter det jeg har…hm, måske slet ikke i virkeligheden så dum en tanke.

Har ikke været på vandet i 4-5mrd, så er også ved at være moden hertil.

Først skal jeg dog lige have overstået dokninger af færgen på job, men så…

Spændende om nedlukningen af DK forstsætter til marts som nogen forudser…kan jo have konsekvenser for både mængden af tiden på vandet, men bestemt også antallet af nyanskaffelser…på den trælse måde jo .

Facebook Comments
Total Page Visits: 1408 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *