web analytics
18. maj 2024
Snaktræning

Surfkontoen.

Puha.
En svær tid vi navigerer i.

Som tidligere beskrevet, opholder jeg mig primært hjemme på matriklen, da vi er særligt udsatte for følgerne af smitte hos mig.

Ikke så usædvanligt, rigtig mange følger heldigvis anbefalinger om at holde sig fra sammenkomster, og generelt ikke kommet tættere på nogen end 2m osv. Det ved vi vist alle.

Jeg er mere eller mindre på tålt ophold her på hjemmebanen, og det betyder at jeg har skulle overveje mine handlinger typisk to gange, og så en gang mere.
Det kender de fleste gifte mænd nok. 😳 

Jeg har så besluttet, at sætte klip ind på surfkontoen.
De fleste af jer ved hvad et betyder, men jeg har mange nye læsere, så for god ordens skyld.

Surfkontoen er den konto kvinder administrerer, og hvorfra der accepteres at der trækkes surfklip. 

Et surfklip, er den tid, hvor man som mand, undslipper opsynet fra fruen, og (efter kvinders opfattelse) opfører sig fuldkommen latterligt, det kan være ophold i en surfklub, sparke dæk på en strand mens man venter på vind, eller simpelthen en surftur,- det er sådan set lige meget,- alt registereres på den konto der hedder….Surfkontoen. Og nej,- denne konto kan IKKE gå i plus.

Sådan er det, og det kan der ikke ændres på.

Meen, kontoen kan jo overtrækkes 🙂   og jeg forsøger på fuld skrue at gøre klar til massive overtræk.

Fiser rundt i haven, og renser fliser, fejer, vasker biler, slår græs, og i det hele taget alt det, som jeg ved, der om 2 mrd vil give anledning til massive diskussioner…ikke fordi jeg ikke vil udføre, men fordi det er så meget sjovere at surfe, og blive mobbet af surfbuddies.

Nu kunne ovennævnte forstås som om, der foreligger en fuldkommen facitliste forstået på den vis, at fejning af terrasse= surftur osv.
Det kan jeg fortælle, IKKE er tilfældet. Man kender aldrig udkommet af anstrengelserne, men vi kender ALTID resultatet, når vi har brugt for meget tid sammen med surfbuddies el nørdet med grejet.

Ok, ovennævnte er selvfølgelig skrevet med glimt i øjet, men rent faktisk forsøger jeg at udnytte tiden lidt konstruktivt, og jeg knokler faktisk med alle de projekter, jeg typisk vil komme til at lave om 2 mrd.

Jeg har stadig en plan om, at få indhentet en masse på surffronten, og det betyder at man have ryddet alle forstyrende arbejdsopgaver på hjemmefronten væk, samt at jeg forsøger at holde formen, blandt andet ved lidt løb.

Og kan jeg fortælle. Løber det bliver jeg simpelthen aldrig,- det er godt nok(for mig) kedeligt og slet, slet ikke mig. Respekt til de der synes det er fedt,- jeg vil heller alt muligt andet….men allerhelst selvfølgelig surfe.

Facebook Comments
Total Page Visits: 2034 - Today Page Visits: 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *