web analytics
18. maj 2024
FoilSnakWindsurf

Startskud for ny sæson

I dag var der i Ebeltoft Windsurf Klub, første af en lang række morgenmadssamlinger i denne sæson.

Og rigtig fint fremmøde også.

Mens jeg sad der, og dels gumlede rundstykker ned, dels grinede af alle de dårlige jokes der føg til højre og venstre, kom jeg til at tænke på:

Det er noget sjovt noget med det surffolk.

Jeg så mange gamle nisser som jeg har kendt i mange, mange år, og de sidste 5-6 måneder er de gået fuldkommen under radaren,- vi er mange der har pakket grejet sammen omkring efterårsferien sidste år, kigget på det, måske klappet lidt på et særligt venligtstillet board, hvorefter vi er lusket ind i iglooen, hvor vi har stængt døren godt og grundigt.

Og så lige pludselig, så vrimler det med surfere af alle arter,- nærmest som Lemminger er vi troppet op, ivrigt snakkede i munden på hinanden, og dirrende efter at komme igang med den nye sæson.

Og sjovt nok, så er det som om, at alt hvad vi snakkede om sidst vi mødtes (5 mrd siden) husker vi alle, og næsten som om at vi blot fortsætter den snak der gik sidst,- mystisk.

Må også indrømme, at når det er allermest mørkt og trist om vinteren, så mangler jeg da de inspark og mobning jeg plejer at modtage fra alle de surfere jeg kender.

Normalt kender jeg utrolig mange der surfer, kite, wing, wind osv, og har den vej en masse input, sjældent jeg står på et spot i østjylland uden at kende nogen.
Lige pludselig bliver det vinter, og så er der dødt.

Jeg holder kontakten med enkelte, og stadigvæk en ganske omfattende korrespondance som udløber af mine små blogs, men den daglige mobning,- den mangler man….og efter den snak der gik til morgenbordet i klubben i dag, så er jeg bestemt ikke den eneste.

Nu er vi i gang, vinden udeblev desværre i dag, men ser fin ud i morgen.
Og så er vi nok mange der er klar, både til at sejle, men også til at sparke dæk, og i det hele taget være rasende kloge.

Facebook Comments
Total Page Visits: 2328 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *