web analytics
20. maj 2024
Snaktræning

Soon back…I hope.

Som nok bekendt, har jeg bøvlet med ryggen et stykke tid, og til sidst så meget at jeg har måtte holde pause fra surf, havearbejde, men dog ikke støvsugning og rengøring i hus…..gæt selv hvorfor.

Ovennævnte er såmænd den eneste årsag til manglende opdateringer, jeg har kæmpet mig igennem job, og ellers været pænt dopet.

Blevet undersøgt på kryds og tværs, og anbefalingen er en mørk aften på Vejle-broen og et bette spring….så går det over.

Mere seriøst, så fik man en ide om hvad det skyldes, men ikke rigtig fastslået hvad man kan gøre ved det.

Indledte besøg hos fys,- planen var, at jeg skulle igangsætte en fysio-vejledt genoptræning i et specielt toturcenter,- planen god, men det virkede blot ikke, for jeg var i al beskedenhed for øm og stiv til noget som helst.

Jeg har været der 3 gange, og nu gider jeg ikke spilde mere tid på det.
Overbeviste min helbredsforsikring om, at jeg skulle forsøge noget nyt, og er nu startet hos kiropraktor igen.

En nordmand her i my hood, der er rigtig god til idrætsskader, mange topatleter (uden sammenligning) benytter ham i genoptræningsforløb, og samme som fixede min ryg sidste gang, kombineret med ikke ubetydelige træningspinsler hos You can do-ti (Pia)

Fik en tid i dag, og kom derned. Smed trøjen, og blev modtaget af,- Der er GODT nok mere af dig,  end da vi sås sidst. Hvilket er fuldkommen sandt, nok 10 kg, pænt fordelt med en på- monteret weberkuglegrill foran og hamsterkinder i hovedet, og nu uden hals…anyway.

Han kiggede på min ryg i 30 sekunder, jog en finger ind i ryggen, og da jeg var færdig med at kravle rundt på loftet, meddelte han, at det var der jeg havde ondt, og det netop gav de symptomer jeg havde beskrevet.

Hvirvl c12 med udstråling osv.

Korte af det lange,- den var hoppet ud af plads, og den synes han vi skulle mose ind igen.

Lagt i en slags aflåst sideleje, og så hoppede 100 kg nordmand ned på min ryg et par gange, op at stå og gå lidt, fik så krampe i rygmuskler (det er ikke nogen stor oplevelse) Ned på maven, 8 akupunkturnåle ind i muskler i 3 min, og så var der ro.

Lille gang i lokalet,- og puha det lettede.

Viste sig, at være samme der skete sidst, men dengang gik jeg ikke så længe med det, så symptomer havde (for mig) sløret årsagen.

For første gang i lang tid, er jeg lidt positiv ift at komme på vandet i løbet af efteråret, har eller set sort ud.

Skal knækkes flere gange, og så skal der opbygges noget core…..
Overvejer lidt om jeg tør ringe til Pia fra You-can do-it, og høre om hun kan hjælpe mig igen.

Spørgsmålet er om jeg tør gå i motionscenter igen pga Corona, eller skal overveje noget udendørs træning..

Stay tuned.

Og så lige en bemærking: Ikke hensigten at det skal være et tudeindlæg, men en forklaring til de mange der har skrevet til mig.
Og tak for det.

Facebook Comments
Total Page Visits: 1789 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *