web analytics
18. maj 2024
FoilSnakWindsurf

Samlet grej

Nu er der jo ca. 30 dage til mit mål om surfstart oprinder.

Jeg har trænet meget, men på det sidste har der været en del tilbageslag 🙁  skulder er dum, og jeg er ikke overbevist om, at den når at blive bedre inden 15 marts.
Jeg starter nu alligevel.

Som det hører sig til, har jeg selvfølgelig fulgt med i diverse nyheder, tænkt dybe tanker, og haft tynd mave over alt det lækre grej der findes.
Og da det er så længe siden jeg sidst er væltet på en surfer, har jeg fuldkommen tilsidesat den lille nagende tvivl om, hvorvidt jeg rent faktisk kan anvende noget af det.

Om det er et udtryk for panik, kedsomhed, eller nok mest sandsynligt, overmod, ved jeg ikke, men jeg har da anskaffet en del forskelligt, som i forskellig grad har ligget og tabt penge ude i min garage.

Jeg har jo anskaffet et ny slalomboard på 85 cm,- jeg forventer at starte lidt stille op med noget forsigtigt slalom.
Har et par nye sejl på vej, tror de lander omkring marts, har suppleret med ny bom, den bliver spændende at sammenholde med min AL360,- den nye bom med bredt bagstykke.
Jeg har min Starboard foil liggende, nåede jeg kun få ture på, har også en ny fuselage til den, en stor frontvinge, og måske en lille bagvinge?
Jeg har en Np windglide, sejlede jeg en del på, og har anskaffet en lang mast hertil.
Et nyt foilboard er også på vej, og formodentlig et foilsetup incl foilsejl til test også.
Nå ja, et par master og lidt finner har også fundet vej.

Så masser at fylde i traileren, som iøvrigt også er anskaffet her i ventetiden.
Samme trailer er ikke afsluttet indretningsmæssigt, for dels blev det skidt vejr, dels har jeg dokket færge, og begge dele er uforenlige med trailerindretning.

Pga dokning, har jeg heller ikke kunnet passe min træning, og det er skidt, især da jeg har en aftale med Pia snarest, og jeg har fornemmelse af, at vægttab og muskelmasse ikke er som håbet? Suk.

Det skyldes dog ikke alkohol, jeg har ikke drukket nogen form for alkohol i 2020 endnu. Det er nok første gang siden jeg har været 11 år 🙂

Men masser af spændende grej og projekt venter.

15 marts.

Facebook Comments
Total Page Visits: 1958 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *