web analytics
18. maj 2024
FoilHundSnaktræningWindsurf

Predictions 2023

Allerførst.
Godt nytår til alle læsere.

Første lige en opsummering af året 2022.
Jeg fik en del nye læsere i løbet af sidste år, det skyldes at jeg både begyndte at blogge om mit trænings/vægttabsforløb,- dels lavede en fast blot om min nye redaktionshund,- Skipper aka Balroggen.
(Forsidebilledet dækker nok 2022 ganske godt, roder med foils og hundehvalp i mit sommerhus)

2022 var nok et helt gennemsnitligt år rent sejladsmæssigt.
Indledte sæsonen den 3. april og sluttede den 8.nov.
Det blev til ca. 450 km fordelt på 49 sessions.

Har skrevet 149 blogs i 2022, omhandlende sejl, test, foils, vinger, boards og skæve ideer, tilsat trim og shims.
Skrevet en del om mit træningsforløb op til sæson, især om konkurrencen med mr. Jones. (gad vide om vi skal starte en ny?)
Har skrevet mange blogs om min hundehvalp, har været på foilclinic, blev presset til at forsøge.  og anskaffe RDM master, købte vist 2 nye foils i 2022 og en masse vinger, shims, bagvinger….har rodet med en masse.
Og testede to sejl, bla. Skyscapen, der viste sig at være et kanon sejl.

Overordnet set, lykkedes det mig at sejle langt med mindre sejlstr sidste år, end i mange år, og det er jo  for mig selve hemmeligheden ved at foile.

Hvad bringer så 2023?

Tja, en ting ved jeg med sikkerhed,- træning.
Jeg indledte året med at stige op på vægten,- har taget ca. 7 kg på, og de sidder som vanligt lige omkring vommen, og på hamsterkinder.
Det skal arbejdes af i træningscenter, og jeg vil se om jeg kan få fat i You Can Do-It , og få et træningsforløb på benene igen. Denne gang uden at være skadet,- det er herligt.

Min sæson sluttede med at jeg købte en Red Wing foil, og lidt ekstra vinger.
Den er jeg slet ikke færdig med at nørde i,- og selv om jeg ikke fik det testet, så er det stadig planen, at jeg vil forsøge med foil i meget vind også.

Rent undtagelsesvis har jeg ikke noget testgrej liggende, der plejer altid at komme lidt sejl eller/og boards forbi,- det har jeg slet ikke noget af endnu,- men lad os nu se- måske noget lander?

Eneste jeg med sikkerhed ved.
Den der foiljibe- den skal altså læres…når vandet bliver varmere.

Der går nok et par mrd inden jeg tager fat på surfsæsonen igen,- disse vil blive benyttet i træningslokaler så jeg er klar når vejret er til det.

Jeg vil også bruge tiden til at optræne redaktionseleven i almindelig høflighed overfor surfere,- dvs at man kan lade sine madpakker ligge i bilerne uden at han forsøger at nappe dem.

Som altid glæder jeg mig til sæsonen,- vi ses snart.

Bensen.

Facebook Comments
Total Page Visits: 786 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *