web analytics
24. april 2024
FoilSnak

Positivt overrasket.

En noget speciel dag i dag, men godt på mange måder.

Der var ikke rigtigt lovet noget vind af betydning i Ebeltoft vig, men den nye Yr. No er ganske god, og nu med vindstød også,- hvilket betyder at man i lidt højere grad er indstillet til at tage en chance på vinden.

Der var lovet N-vind,- hvilket kan være noget rod. Ekstremt stødende, og ind i mellem kommer vinden fra flere retninger….alt det oplevede vi i dag. På godt og ondt.

Min faste surfmakker Henrik var forhindret i deltagelse, men havde ophold i sin rede, med udsyn til vores anstrengelser. Igen på godt og ondt.

Jeg lavede en foilaftale med Stig, der er lige så hooked på foil som jeg, så herligt.
Hurtig snak i telf, lyn udrykning til vandet, og 20 min senere var vi begge flyvende.
Stig gik ud fra campingpladsen, jeg fra Blå Flag.

Vi begge med noget 7,6-ish,- jeg med min Loft Skyscape 7,6 og mit standardsetup, dvs Gliden og JP135.

I starten fed vind, og rigelig af den, som i …..ahhhh, jeg tager lige lidt ekstra højde her,- og her, og her….og sgu da også her…..og alle der har været overpowered ved hvad jeg mener med det…..

Når det så er sagt, så er det utroligt som mit foil sejl (Loft Skyscape 7,6) kan håndtere de forskelle vindspring,- godt nok arbejder jeg meget med udhalet med alligevel….føler aldrig jeg er ved at flyve til månen når det puster.

I starten masser af vind, og forholdsvis stabilt, senere aftog vinden noget, og vi sejlede på vindstriber, hvilket kan være ganske sjovt og i øvrigt også udfordrende.

Jeg var et par gange ude for, at vinden kom fra flere retninger, og ved 2 lejligheder blev jeg simpelthen fejet af boardet ved et vindspring,- sikkert til stor morskab for Henrik der har luret i kikkerten fra hjemmet. 🙂

Set i lyset af, hvad jeg havde forventet af dagen, så blev den langt bedre end forventet, til trods for ustabile forhold og aftagende vind. Og set i lyset af, at jeg indledte dagen med en løbetur med mega dårlige ben, så var det en god fornemmelse at nuppe 2 timer på vigen…Puha Pia må være tilfreds nu 🙂

Fik i øvrigt også brudt muren med fart på den Glide foil, for første gang i år kom jeg over 30 km/t med den, nærmere bestemt 32, 3 og var ikke engang bange…….Øyvind skrev han have klokket 39 km/t på den, så det må jeg jo stile efter.

Og så en lille god overraskelse,- Anne troppede uventet op, og ikke nok med det, hun sejlede flot i trapez i dag.

Vores nye videofotograf var på spottet og fik taget en bette video med dronen.
Tak til Mathias.

Facebook Comments
Total Page Visits: 1394 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *