web analytics

Nyt år-ny start.

Så er vi kommet ind i det nye år.
Forhåbentlig også med en ny start til følge, både Corona og surfmæssigt.

Sådan surfmæssigt i 2020 skal jeg egentlig ikke klage, indledte året med en rygskade, opstartede i marts efter 9 mrd skadespause, sejlede virkelig intensivt, og sluttede året af rent surfmæssigt igen,- med en ny rygskade.
Alligevel vil jeg tænke på 2020, altså når vi kun beskæftiger os med surf, som et rigtigt godt år, om end lidt kort pga de dumme skader.
35 gange på vandet på 6 mrd, det er vel ok. Og skyldes jo at jeg var hjemsendt i foråret, og ikke rigtig havde noget at give mig til andet end at surfe.

Surfmæssigt var det også et sjovt år hvor jeg endnu en gang fik testet meget forskelligt, og er jo noget jeg elsker.

Det var på nær to gange, udelukkende på foil, og det er stadig min favorit,- om end jeg ikke,  i det nye år vil afvise, at der også kan blive en tur på lidt slalom eller formula også, nu må vi se.

For første gang i nok 18 år, prøvede jeg et no-cam sejl, min NP Speedster 7,7, og det har da givet mig blod på tanden ift flere no-cam sejl,- det var en god oplevelse, og utroligt let at rigge,- jeg havde fuldkommen glemt hvor let det kan være.
Ned på stranden, rulle sejlet ud, op med masten, på med mastefod der er forudindstillet, på med bommen der også er indstillet ud….tager under 4 min.

Jeg havde også lejlighed til at prøve et Icarus foilsejl, og det var ligeledes super SJAV, og et sejl, der er helt, helt anderledes end noget andet jeg har prøvet.
Desværre blev jeg ikke helt færdig med at teste inden det skulle til demo på Sjælland, men stadigvæk var det en god oplevelse.

Hele sæsonen var på min NP Glide Wind, som jeg har forlænget masten på.
Og hvis jeg ikke skulle have nævnt det før…. 😀 , så er det ubetinget den letteste foil jeg nogen sinde har taget et slyngstyrt fra.

Lige som jeg foretrækker det,- plug&play.

Her i 2021 kommer der en opgraderet version, og den vil jeg selvfølgelig se om jeg kan få fingrene i, når den engang rammer DK.
Formodentlig er den forsinket pga Corona, ligesom alt andet her i verden, bortset fra tidlig sædafgang…… 😎

Anyway,- det er en af mine planer i 2021, har også lidt overvejelser om sejl, men det er alt sammen noget jeg vender tilbage på.

Som nævnt udgik jeg af loopet 1.sep 2020 med skade, men forventer faktisk at være klar  til surf, fra nu…eneste anke er, at det er så forbandet koldt at surfe, og jeg er for gammel til at komme ind med is på sejlet ligesom vi gjorde i gamle dage.

En solskinsdag med 5-8 grader og stille vind i Surfers Paradise,- jamen så er jeg nok game.

Med ønsket om rigtig god surf for alle læsere i 2021.

/Bensen
1.01.2021

Facebook Comments
Total Page Visits: 1048 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *