web analytics
20. maj 2024
Snaktræning

Min egen skyld

Som man nok har fornemmet gennem de seneste ugers skriverier, så bøvler jeg mere og mere med ryggen.

Og uden at være alt for meget tudefjæs, så er grænsen nået.

Har været forbi røntgen og læge, og status er nu:
Stivgørende rygoperation som den ene option, den anden, et forsøg via træning  “for en tid” at fjerne smerter og nedsat motorik.

I efteråret, og ikke mindst i samarbejde med Pia fra You can do-it , lykkedes det mig, ved hård træning, god vejledning, sved, eder og tårer at opbygge et skelet der var næsten smertefrit, betydeligt tyndere, og i markant bedre form end hvad der kan fremvises for tiden.

For at gribe den lavthængende undskyldning, så satte Corona en stopper for det hele.
Og ganske vidst så blev besøg i motionscenter sat på hold, og selv om der efterfølgende er åbnet op herfor, har jeg , af smittehensyn fravalgt det. Velvidende at det kunne have afsmittende negativ effekt på mit helbred, men hensynet til øvrige familie, der tilhører særligt udsatte vægtede højere.

Pia, min personlige træner har løbende sendt mig beskeder, men indrømmet, jeg har ikke rigtigt kunnet motivere mig til den nødvendige hårde træning.

I starten løb jeg en del, men efterhånden som ryg drillede, blev det mindre og mindre, og seneste anbefaling er direkte at undgå løb, eller andet der sætter stød i kroppen.

Håbede at surf kunne holde kadavret i gang, men nej.

Og så er vi nu kommet til en pause.
Min helbredssikring vil kun betale fysiovejledt træning i udvalgte centre, og til disse er You can do-it, desværre mig bekendt,  ikke tilknyttet.

Tirsdag opstarter jeg et forløb, der forhåbentlig hurtigt bringer mig tilbage på vandet, som i 14 dage ish.
Forhåbentligt før, jeg vil gøre mit.

Jeg er selvfølgelig totalt rasende på een, og det er jo mig selv.
Det er fuldkommen selvforskyldt, jeg kunne bare have fulgt de træningsøvelser jeg fik fra Pia, men det var jeg så alt for “klog” til.

Det betyder så ikke at siden holder pause,- nope, der er et par projekter under opsejling, og disse kan fint beskrives uden at være på vandet, og i øvrigt så er det kun 14 dage….højst.

Nye træningsbeskrivelser ruller nok også ud.

Rigtig mange tak til Pia, der virkelig hjalp mig sidst.
Se link her på siden

Facebook Comments
Total Page Visits: 1574 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *