web analytics
18. maj 2024
Snaktræning

Lokal tyngdekraft

Hmm.
Jeg var på vægten her til morgen.
Ikke godt, ikke godt.

Jeg begyndte jo med at øffe over vores badevægt, og mistænkte fruen for at have sat nye batterier i, alternativt stillet på den, men samme frue, meddelte lige så bestemt, at hendes vægt ikke rykkede sig et miligram.

Hm.
Jeg chekkede med Balroggen…, og jo tydelig vægtstigning når vi begge var på vægten, og sjovt nok det samme som da jeg selv var på,- underligt 😉

Som tidligere meddelt, er jeg lige så stille begyndt at trille i centeret for ildelugtende gammelmandssved,- vel at mærke på tidspunkter hvor jeg har en fornemmelse af, at den gode personlige træner ikke er on location.

Var heldig (eller måske uheldig) igen, og jeg kunne lettet luske ind, iført min joggingdragt fra firserne, der var ikke andre.

Planen i dag, var enkel, lidt opvarmning på crosstrainer, efterfulgt at en fuld workout på alle de anordninger der bare venter på at ødelægge små overvægtige redaktører og deres selvtillid, og ikke mindst….muskler.

Har I øvrigt tænkt på, hvorfor alle maskiner er malet hvide?- HOSPITALS hvide?….kliniske….uhyggeligt jo.

Anyway,- jeg fik overstået crosstraineren, selv om jeg undrende konstaterede, at den var ganske svær at aktivere i dag, synes jeg skulle træde meget hårdt.
Herefter gik det til de forskelle anordninger.

Og jeg kunne jo ikke huske en døjt af, hvad jeg plejer at tage i kg, på de forskellige instrumenter, så måtte prøve mig lidt frem.

Eneste jeg i min fedtindsmurte, rødvinstågede mandehjerne kunne erindre, var- at Pia havde sagt 3 sæt af 8 gentagelser til udmattelse….
Ja tak.
Når jeg havde taget 1/2 sæt var jeg udmattet….faktisk er jeg så øm i muskler nu, at bare tanken om at skulle skrive med store bogstaver tager modet fra mig.

Sådan mere seriøst.
Jeg kunne faktisk ikke huske indstillinger, og lige så seriøst, det er en pinsel at man må futte rundt med læsebriller for at kunne se hvad vægtindstilling der er aktuel.

Prøvede mig frem, og må blot konstatere, at her i området hvor jeg bor, ikke kun stinker der af brændende træpiller, der er sgu også lokal ekstra tyngdekraft.
Jeg kunne ikke trække/løfte/skubbe noget som helst.

Omvendt fik jeg da rørt alle muskler, og sluttede faktisk af, med en gang udstrækningsøvelser i boksecenteret.
Dem kunne jeg godt huske, men må også tilstå, jeg er stiv som et indtørret bildæk.

Og så kan jeg huske nu- desværre..

Jeg havde en konkurrence med Pia.
Kan I huske, at hun var flad af grin over at hun kunne trække mere i rygødelæggelsesmaskinen end jeg kunne?

Faktisk drillede hun mig med, at hun kunne trække sin egen vægt.

Jeg lovede at det ville jeg også kunne næste gang vi mødtes,- altså trække hendes vægt, ingen chance for at jeg kan trække 100 kg som er min vægt.

Jeg må så konstatere, at jeg håber edder.. ikke at Pia har taget på,- faktisk viste det sig, at hun helst skal have tabt 10 kg….håber godt nok ikke at hun bor et sted med ekstra tyngdekraft.

Jeg er i gang, og det er det vigtigste.

Og.

Fruen har købt SKYER…jubiii……..eller noget?

Facebook Comments
Total Page Visits: 1195 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *