web analytics
20. maj 2024
SnaktræningWindsurf

Log#2: Jeg bruger gummi

 

Jeg bruger nu gummi, og det var dejligt ūüôā
Jeps, i min h√łje alder, er jeg nu begyndt at bruge gummi, og det skulle jeg nok have gjort for l√¶nge siden.

Men hov, jeg spoler lige tilbage.

Sidst i dec. 2019 indledte jeg et samarbejde med you-can-do-it for at tilpasse min rygtræning efter en diskus.
Imidlertid fik jeg som udl√łber af ryggen en skulderskade, og det bet√łd at min tr√¶ning skulle oml√¶gges.

Fik en blokade i skulderen 8 jan, og herefter starter genoptræning af skulder for alvor.
Og det er noget b√łvl.

Heldigvis viser det sig at min tr√¶ner Pia har fuldkommen styr p√• hvordan s√•dan noget skal forl√łbe, og jeg fik et tr√¶ningsprogram samt instruktioner i √łvelser med sigte p√• langsom genoptr√¶ning af skulder.

Og her hvor jeg nu er, kan jeg godt se, at den r√•dgivning og sparring jeg har modtaget fra Pia, har v√¶ret rigtig god, for skulle jeg selv havde tilpasset noget, s√• havde jeg nok siddet storsvedende og sm√•tudende p√• en tr√¶ningsm√•tte i et hj√łrne, fordi skulderen ikke blev bedre.

Pia har udarbejdet et tr√¶ningsforl√łb til mig, og helt uvant mine ellers principfaste holdninger, om aldrig at l√¶se brugsanvisninger og altid v√¶re ut√•lmodig, har jeg rent faktisk fulgt alle instruktioner til punkt og prikke.

Jeg har været rigtig flittig i motionscenteret, jeg har bandet og svovlet, og ikke mindst svedt,- og som kæmpe kompliment til mig selv (og Pia) så har jeg været tålmodig.

Det er derfor med stor tilfredshed, at jeg nu kan fort√¶lle, at jeg er begyndt at bruge gummi ūüôā
Ja, alts√• gummielastikker….

I dag var f√łrste dag, og da jeg stod op kl 0800, kan jeg garantere at jeg ikke var modtagelig for at skulle tr√¶ne.
Hoste hele natten, ikke sovet mere end 5 timer, √łm i kadavret,- der var ikke det der ikke var galt.
Men efter at have hældt en liter kaffe ned, delt mine æg med hunden, så vidste jeg jo godt at der ikke var nogen vej udenom.
S√•..to skefulde hostesaft (Benylan) der smager som sukkerm√¶ttet saftevand en sommerdag til en b√łrnehaveudflugt,- BWADR!!!

Men, d√•rlig samvittighed, kombineret med m√•ls√¶tning og selvf√łlgelig lidt konkurrence√•nd ift m√•l og Pias forventninger s√• endte det med at jeg fik tr√¶ningst√łjet p√•, og ned i centeret.
Her futtede samme tr√¶ner i √łvrigt rundt og instruerede en anden klient, og n√•r Pia tr√¶ner nogen, s√• forstyrrer man ikke…….

I √łvrigt kan jeg fort√¶lle i denne lukkede forsamling, s√• har tilstedev√¶relsen af samme tr√¶ner en underlig indvirkning p√• i hvert fald de mandlige tr√¶ningseksempler, for jeg har iagttaget at n√•r hun g√•r forbi, s√• ligesom hamsterkinder suges ind, og der tr√¶des lidt ekstra i pedalerne, romaskinen stiger i kadance, og diverse maver holdes trukket ind…..alt sammen godt, – men venner, det hj√¶lper ikke noget, vi kan ikke narre Pia,- jeg har fors√łgt… ūüė≥

Jeg var ikke motiveret idag, men m√łdte alligevel op, og det er jeg glad for. Opvarmningen p√• crosstrainer forl√łb med mere belastning normalt, jeg havde forventet at jeg ville hoste lungerne op, det var ikke tilf√¶ldet, m√•ske de bare l√• et eller andet sted i sovev√¶relset efter nattens hostemotion.

Jeg fulgte mit program til punkt og prikke, og for f√łrste gang siden skaden i august, begyndte jeg at l√¶gge lidt mere v√¶gt p√• ryg√łvelser, samt selvf√łlgelig p√• mine ben√łvelser, der best√•r at ikke mindre end 4 forskellige.
Jeg lavede ogs√• mine skulder√łvelser, og her gjorde det kun minimalt ondt, s√• jeg tog chancen, og gik over til at bruge gummi…elastikker, hvilket er n√¶ste skridt i genoptr√¶ningen.

Afsluttende vil jeg lige dele et par træningsfifs.

1. Jeg tr√¶ner med musik i √łrene. Da jeg stod p√• balanceboardet i dag, kunne jeg slet, slet ikke f√• det til at holde sig i ro. Jeg erfarede at det skyldes den fede lyd og rytme i musikken, der bet√łd at mine ben havde egen vilje i dag.

2. Vigtig info. Det er en overordentlig d√•rlig ide at tr√¶ne noget som helst efter at have indtager hostesaft kort f√łr- de b√łvser der kommer,- mannnn jeg siger jer……adr. adr….

Skal du have hjælp til et træningsprogram, så kontakt Pia, You can do it,- benyt evt link her på siden.

Facebook Comments
Total Page Visits: 3503 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *