web analytics

Ifoil is comming

Som det indgående er blevet beskrevet er Ifoilen fra Starboard blevet valgt som OL projekt.

Det der er interessant (også) er at Ifoilen er et slags entype projekt, hvilket på dansk betyder, at alle producenter der kan levere udstyr der lever op til de spec der er fastsat, kan levere udstyr.

Ud over Starboard der naturligt nok leverer, kunne vi i seneste artikel fra bådmagasinet.dk i en artikel læse, at NeilPryde også vil melde sig på banen, i første omgang med rig, men måske også med et board?

Uden at jeg ved noget som helst om det, antager jeg, at andre producenter også vil begynde at røre på sig, og egentlig håber jeg på, at vi ser flere boards også.

OL er lidt som NASA programmer, det sætter en enorm udvikling i gang, og denne udvikling kaster en masse spændende ideer, teorier og produkter af sig.

Et eksempel er faktisk WD40, som netop blev udviklet af NASA i forbindelse med rumprogrammer.

OL er et kæmpe skridt, og betyder typisk at der tilføres en masse kapital til de nationale træningsfaciliteter, og forhåbentlig til atleterne også.

Starboard har i deres OL kampagne tilført en (i hvert fald for mig) ny dimension,. Bæredygtighed.
I produktionen angiver de miljøbelastningen ved produktion, samt en plan for hvorledes de vil kompensere herfor.
Spændende tanke, og smart at trække miljøkortet i en ansøgning til OL.

OL grej er dyrt, og jeg antog fejlagtigt, at vi nok ikke ville kun forvente at se noget på vandet i DK før engang efter sommeren, eller måske først sidst i 2020.

Jeg henvendte mig til den danske forhandler af Starboard/Serverne for at få opklaret forventede leveringstider, og hvis muligt de danske priser på hele pakken.

Starboard.dk oplyser, at man rent faktisk kan levere i Danmark omkring 1.5. 2020, forudsat at bestilling er modtaget inden 1.12.2019.

Hvad Mikkel Asmussen fra Starboard i DK også gjorde opmærksom på, er muligheden for nationale teamsejlere og specielle priser.
Ifølge Starboard og Svein Rasmussen, vil Starboard tilbyde sejlere der gør en særlig indsats,- eller nationale udvalgte OLsejlere/ Starboard teamsejlere,  en særlig aftale.

Hvis man går med en OL drøm i maven, og gerne vil have ovennævnte udstyr, så skal man slippe en pæn sum.

Herrer:
7995 € + moms =  Dkr. 74550

Udvalgt national OL teamsejler eller national teamsejler for Starboard/Serverne: DKr.  64995 incl moms

Mange penge ja, men set i lyset af hvad der følger med, er det vel ikke helt så galt alligevel.

Når/hvis andre producenter kommer på banen, bliver det jo spændende at se hvad de tilbyder rent prismæssigt, men absolut en spændende tanke som Starboard her har søsat.

Kilde: Bådmagasinet og Starboard.
Tak til Mikkel Asmussen fra Starboard.dk

 

 

Facebook Comments
Total Page Visits: 3154

One thought on “Ifoil is comming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *