web analytics
20. maj 2024
DalesHundSnak

Hverdag med en Balrog

Det er ved at være et stykke tid siden der sidst har været opdateringer om Balroggen.

Han er nu snart 10 mrd, vejer 30-32 kg og er kæmpe stor.
Årsagen til, at  jeg ikke har skrevet så meget på det sidste ligger mest i det forhold, at der ikke i så høj udstrækning er de store forandringer længere.

Dels vokser han ikke længere (heldigvis) så kraftigt, dels er det på mange måder blevet hverdag, hvilket absolut ikke må forstås som harmoni og lyserøde skyer, tilsat delfinmusik og rosa aura.
Slet slet ikke.

Han er en bandit er han, en mega, mega bandit.
Han er også sjov, kælen og altid klar på at lave ulykker.

Hverdagen betyder ligeledes, at han har affundet sig med,  at han ind i mellem er alene, når hans mennesker må trælle på job.
Heldigvis aldrig over 5-6 timer, og det har han taget i stiv arm.

Indtil videre har han INTET ødelagt grundet alenetid. Dette må, og det vil jeg lige understrege, på ingen vis opfattes om om der ikke er ødelagt noget…for det er der selvfølgelig.
Men egentlig begrænset. Trods alt.

Han har en destruktiv tendens, dvs alt skal bides og ødelægges, og helst over størst muligt areal.

Som nævnt er han kæmpestor, og det betyder at han kan nå de særeste ting, også emner som vi egentlig havde forestillet os, var i sikkerhed….men….En Balrog kan tilsyneladende forlænges 50% når de står på bagben…og det har indtil videre betydet,  at bla. en Ipad var på udflugt ud i haven- min PC taske lå pludselig i en hundekurv osv.

Han hugger alt der på nogen måde kan være sjovt for ham, og er lynhurtig,- vi har derfor opøvet en evne til at åbne og lukke en skuffe/skab/dør på under 0,5 sekund,- ellers mangler det et eller andet.

Og vi forsøger virkelig at få han til at stoppe, men han er ret ligeglad med forbud generelt, og i særdeleshed råberi om,  at han ikke må stå på bagben,….  for  at forsøge at fiske de engelske bøffer på køkkenbordet,- eller mine sko der står på køleskabet for lige at komme med et par eks.

Faktisk har jeg i dag anvendt et trykluftshorn når det sker, ud over at fruen fik hjerteslag, og tabte kaffe ned over sin nye dug,- så havde det den fornødne effekt-…men skal nok fremover afstemme tuderiet med fruen….jeg har brugt over en time på at få kaffe af en Georg Jensen dug nu….i øvrigt til stor morskab for….ja netop…

Balrogger har ikke ejere, han har tyende,-  forstået på den vis, at  han er til tider rasende over at servering af foder ikke sker hurtigt nok, eller i fornødne mængder.

Og ift foder…han er ikke tynd, nope, men som udløber af alle hans ulykker, anvendes i høj grad afledninger,- og det omfatter godbidder….hvad hans vægt klart afspejler.

Sådan seriøst, er han (tror jeg) ganske kærlig, og vil gerne op til os,- men desværre kan han ikke rigtig finde ud af hvordan han skal agere,- og betyder at tænder stadig er i spil.

Han er en næsehund,- senest opsnusede han en narkoskat under en gåtur,- nedgravet narko vel at mærke,- det har jeg så destrueret.

Dernæst er han fuldkommen i sine sansers vold når han får fært….rådyr, ræve, ænder…især ænder…osv…
Forventer at det aftager en smule efterhånden som han bliver ældre dog.

Men stadig, meget stor, meget glad, meget vild, og meget hvalpet af sind.

Facebook Comments
Total Page Visits: 1236 - Today Page Visits: 1

2 thoughts on “Hverdag med en Balrog

  • Nåh altså. Og når du så hidser dig op får du vel det der blik der kan få et hjerte til at smelte. ❤️

    Besvar
    • Fuldkommen rigtigt

      Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *