web analytics

For mange options.

Jeg ville ønske at jeg havde tid, råd og plads til det hele.
Det har jeg så ikke. Hverken tid eller råd, plads kunne man måske opfinde,- eller bygge til.

Der findes mange vandsportsaktiviteter, og mange jeg har lyst til at udforske.
Gammeldags windssurf med finne,- check
Gammeldags kite,- check
Kajak,- check.
Windfoil,- check
SUP,- på vej, kommer
Wingfoil…nope, ikke endnu

Og egentlig ville jeg jo gerne det hele- det kan man blot ikke. Eller jeg kan i hvert fald ikke- stadig tilknyttet arbejdsmarkedet, og det skal jo også passes.

Hvis vi kigger lidt på vindområder, kan man jo påstå at det forskellige ting dækker hinanden.
Gammeldags wind og kitesurf.
SUP og kajak,- jeg har en SUP liggende, og skal da lige have lært det basale på den i stille forhold,- måske den på sigt overtager mine morgenture med kajak?

Så er der Windfoil, som jeg er rigtig glad for, samt WING foil som jeg overvejer. Som jeg ser det, dækker de to områder også hinanden,- dog antager jeg, at jeg ville skulle have en del vind for at komme igang på Wing, i hvert fald i starten, hvor jeg med mit windfoil setup kan sejle fra ca. 5ms (måske lidt mindre)

Hvis det nu var en ideel verden, så kunne en dag starte med en tur på SUP/kajak, efterfulgt at et par timers Windfoil, indtil det blæste så meget at WING foilen skulle findes frem.

Sådan hænger det bare ikke sammen desværre.

Hvad gør man så?
Jeg har vældig lyst til at forsøge Wingfoil, men vil ikke opgive windfoil heller, og er heller ikke så naiv, at jeg ikke kan se at jeg er nødt til at skippe windfoil for en tid, for at lære det basale i wingfoil.
Jeg har ingen illusioner om, at jeg vil lære tingene let,-det har aldrig været tilfældet for mig- det har derimod været tæsk, knubs, ødelagt grej, frustrationer og besøg på skadestuer.

Jeg har ingen, gentager INGEN forestillinger om, at et projekt på/med en Wing, på nogen som helst vis vil være anderledes.

Ved godt at underholdningsværdien for læsere er bedst, når jeg er frustreret over et eller andet,- og det kunne selvfølgelig være en årsag også.

Fuck jeg er i tvivl om jeg skal forsøge.

Og til alle I der har skrevet til mig, med masser af gode og konstruktive  forslag,- mange, mange tak,- bliv endelig ved 🙂

Og så må det i øvrigt godt snart blive forår.

Facebook Comments
Total Page Visits: 427 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *