web analytics
15. juni 2024
Snaktræning

Fik ros af Pia.

Jeps, den er sgu god nok, jeg fik ros.

Og sidst jeg har fået ros af et hunkønsvæsen ligger nok +50 år tilbage,- tror det var af min mor, -engang jeg trak min lillebror op af en swimmingpool da han var ved at drukne (jeg var nok bange for ballade hvis ikke),- ellers kan jeg ikke huske hvornår?

Og jeg er mega meget i vildrede nu, er det et trick?
Lidt ligesom når fruen afbryder en diskussion med ” du har ret”…
Ok,- det er aldrig sket,- men ..

Sagen var, at Pia,  min personlige træner, og jeg havde aftalt tid til et gensyn med “minen”,- den der anordning der afslører redaktørkroppens utallige misforhold.

Nu havde jeg jo forberedt mig, så ankom nyklippet, tænderbørstet, negleklippet og med nypudset næse…..og besteg anordningen.

For een gangs skyld var jeg ikke så bekymret, for jeg ved, at jeg har været en artig lille dreng, og min vægt hjemme var i godt humør her til morgen.

Og det var stort set positivt over hele fronten.

Vægttab godkendt,- lidt bedre end forudset.
Fedtprocent går den rigtige vej, dog for meget stadigvæk,- mangler 1% for at være i mål.
BMI triller stille, lige så stille nedad, men stadig i kategorien: fed-grænsende til smællerfed
Alt sammen går den rigtige vej, herligt.

Et enkelt minus dog.
Min muskelmasse er faldet, en del faktisk,- og det er skidt. 🙁
Vi havde en snak om det, og årsagen skal formodentlig findes i, at jeg træner så hårdt og meget nu, at jeg simpelthen ikke får nok protein til at genopbygge ødelagt muskelvæv.

Tro det eller ej, men jeg blev opfordret til at spise lidt mere,- mit forslag med pomfritter og grillpølser faldt dog ikke i god jord…

Men ok, jeg kan godt se, at jeg efter træning må til at spise et eller andet proteinholdigt, så ja, her efter dagens session har jeg netop nedsvælget en 1/2 kop Skyr…muuuuuums…..NOT

Og endelig.
Pia meddelte mig, at jeg nu kunne fortælle min frue, at hun havde en markant yngre mand, i hvert fald hvis man kigger på body-age.
Dette tal er nu faldet i alt 12 år ift da jeg startede, og 4 år ift min rigtige alder.

Men inden jeg danser breakdance af glæde over det,- er det så gået op for mig, at jeg  nu har en gammel kone tøffende rundt hjemme.

Det har jeg selvfølgelig meddelt fruen,- kom glædesstrålende hjem og fortalte,- at Pia oplyser- at jeg nu har en gammel hustru….eller noget.

Det faldt selvfølgelig ikke i god jord hos min viv,- så der blev mumlet noget om Broccoli-salat lørdag….hmm.

Afrunding på det hele.

Min træning bærer virkelig frugt nu, minimale smerter i ryggen, vægttab og generelt bedre velbefindende, så mega glad for min aftale med Pia,- jeg har de sidste mrd tabt to-cifret antal kg, og et pænt antal cm om livet.

Har nogen fridage her i påsken, og det bliver jo spændende hvorledes min træning giver udslag når jeg starter windsurf for alvor.

Tak til Pia.

Facebook Comments
Total Page Visits: 1377 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *