web analytics
20. maj 2024
Snaktræning

Er jeg besat?

Puha sikke et døgn.
Ikke for at pive, men for at perspektivere hvor meget sådan en vægttabs konkurrence kan udvikle sig til.
Et par dage siden jeg har trænet, arbejdsramt, og sidste døgn har været helt vanvittigt.
Startede søndag med morgen vagt op kl. 06 hjem igen kl 13.
Gik en bette tur, for jeg skulle dokke min færge om natten. Og i forbindelse med dokning, tømmes færgen fuldkomme for alt foder.
Til sejladsen var der bestilt nogen sandwich, hvilket ABSOLUT ikke er et hit for redaktøren,- vel vidende at mr. Jones stadigvæk knokler med at træde watt på sit motionsaggregat, mens han spiser vildt sundt og af bare fryd over redaktørens pinsler, jodler en lækker schlagersang mens han spiser porrer og gulerødder.

Tilbage til min dag/nat søndag op kl 2330 (man kan ikke sove på forskud) hente færgen i Århus, sejle til Frederikshavn på Ørskov værft, og i mørke og lidt dum blæst, knibe skibet ind i en tørdok med lidt over en meter  frigang til hver side.
Det er tricky, og jeg var nødt til i løbet af natten, at indtage flere af de der KALORIE-ATOM-BOMBER af sandwich, for at være sikker på at jeg kunne koncentrere mig.

Fik det simpelthen helt skidt over at æde det, når jeg nu ikke har rørt brød, eller nogen form for sukker i 37 dage, men…nødt til det.

Mr. Jones har været så venlig at indvilge i, at vore normale vejedag er udsat til i morgen.
Vel vidende antageligvis, at jeg efter et døgn uden søvn, og med indtag af møg-foder, vil dumpe med et brag.

Hjemme i Århus ved 14 tiden, fik jeg lidt frokost…eller hvad man nu kalder en portion SKYR.. 🙁     Anbefalet af Pia fra YOU CAN DO-IT

Herefter lige ude at trave lidt over en time med det højeste tempo jeg kunne præstere, faktisk så højt, at jeg skvattede på fortover,- pinligt.

Min frue synes jeg er fuldkommen skudt i hovedet, men den der konkurrence….jeg har fået det på hjernen, og især efter at mr. Jones nok er stukket af efter mit marathon-døgn, hvor jeg ikke har kunnet køre optimal træning og foder.

Torsdag har jeg en træningsession med Pia, og jeg ved at jeg kommer til at stå i hjørnet med ørene tilbage og flakkede øjne, for min vægt viser noget forkert, og vil vædde med at bodyage er steget med 10 år….
Det er noget skidt.

Hvad jeg er spændt på, er hvor længe det vil tage at indhente det tabte, altså den vægt jeg uden tvivl har taget på,- dels pga 36 dumme timer jobmæssigt, men også fordi jeg simpelthen ikke har kunne træne som jeg burde.

Og i mens,- så forestiller min ellers ganske fantasiforladte hjerne (ifølge fruen) sig,  at Jones jerner afsted, og ved at han har så stort vægttab i sit favør, at han nedsvælger fastelavnsboller,  mens han citerer udvalgte strofer af Hansi Hinterseer og vifter med en agurk.

Puha, håber Pia kan hjælpe.

Facebook Comments
Total Page Visits: 851 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *