web analytics
20. maj 2024
FoilSnak

DIY med boksehandsker.

Nu er min påskeferie ved at være slut.
Jeg har benyttet tiden med fri fra fabrikken til at orientere mig lidt om surf igen,- har åbnet min trailer for at se hvad den indeholdt.
Tænkt dybe tanker, nørdet lidt, nå ja jeg har også holdt et par påskefrokoster og drukket øl og snaps…det sidste har jeg savnet meget,- jeg har beklageligvis et job, hvor alkohol og narkotest er en del af hverdagen, hvorfor det er no-go at nuppe en lille genstand hist og her.

Nu skal jeg til at blive ædru igen, og som det langsomt lykkes, står jeg tilbage med en mindre udfordring.

Allerførst må jeg hellere endnu en gang understrege, at praktiske skills ikke er min spidskompetence,- min tilgang til reparationer af nogen art, betyder typisk at der skal håndværkere tilkaldes for at udbedre mine ubehjælpsomme forsøge på at hænge en reol op på en væg..

Jeg har altså skills som en flodhest med boksehansker….no more, no less.

Man skulle derfor forvente, at jeg afstod fra projekter af en hver art, og gør jeg for det meste også,- men der er småting som jeg ikke finder nødvendigt at ulejlige andre med.

Fx. huller i foilboksen.

Jeg er så heldig at i mit quiver befinder der sig en Severne RedWing foil. Rigtig god og stabil foil som jeg er yderst tilfreds med.
Ved anstrengelse af alle min talenter, er jeg kommet frem til, at bolte der skal monters i foilen er 8mm ( Ok, Mikkel fra Severne nævnte det også 🙂 ) og bolthuller i foilboks er normalt 6mm.

Ups.

Jeg har et gammelt JP Hydrofoil 135 som jeg har gennempryglet gennem mange år, og denne boks lagde grund til opboring af huller, idet JP også kun havde 6mm.

Elegant blev det ikke,- det blev mest sådan en “godt nok ” løsning, som jeg i øvrigt ikke er helt sikker på holder i længden, idet det ikke var tilstrækkeligt at opbore med 8mm bor kun, da der skulle være plads til lidt rake også.

Med ovennævnte in mente,- efterspørger jeg anvendelige, letforståelige løsningsforslag,- til udvidelse af huller i foilboks på mit næsten nye Starboard foilboard. Også dette er forsynet med 6mm huller.

Altså, hvordan udvider jeg bolthuller lettest i en foilboks,- uden af fucke noget op, og i særdeleshed uden at forringe styrken i boksen.

På forhånd tak.
Bensen.
Flodhest med boksehansker og læsebriller

Facebook Comments
Total Page Visits: 939 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *