web analytics
15. juni 2024
SnakWindsurf

Det vrimler med..

Gode tilbud.

Jeg synes ligemeget hvor jeg kigger, så er der popupreklamer med super gode tilbud på surfgrej, foilgrej osv.

Formodentlig skyldes det, at butikkerne nu er ved at omstille til vintersport, og gøre klar til alle skitosserne.

Men ok, så kan vi i det mindste nyde de gode tilbud.
Og dem er der i øjeblikket rigtig mange af.

Især hæfter jeg mig ved store besparelser, på det der så bliver 2 år gamle produkter, ex.vis Speedster fra 2019 hos Surfline,- Speedster 2020 hos Surfogski Horsens (fra i år) og generelt, rigtig, rigtig gode priser. Også på samlede rigge faktisk.

Så har du besluttet dig for at få udbetalt dine feriepenge, så er der jo rig lejlighed til at fyre noget af på lækkert nyt grej, der udelukkende sælges for at skiprodukter kan optage plads i butikkerne. Eneste fejl ved surfgrejet, ud over det har støv på sig, er årstallet der nu gør ting fra 2020 forældende, og ting fra 2019 stort set uanvendelige….eller hvad?

I øvrigt er der også noget at hente på brugtmarkedet nu, idet teamsejlere typisk begynder at modtage næste års modeller, og derfor sælger ud af dette års, hold øje, for ind i mellem dukker der rigtig fine tilbud op.

Efterårssæsonen er for mange, den bedste tid,- her er der vind, temp i luft og vand til at holde ud, og så tilsat nyt grej,- jamen luksus.

Uha, jeg har lyst til at købe så meget, men usvisheden om min fortsatte surfmuligheder, gør at jeg afholder mig fra det,- tror jeg….men den der 2020 Speedster,- uha den kunne lokke.

Facebook Comments
Total Page Visits: 2330 - Today Page Visits: 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *