web analytics
20. maj 2024
SnakWindsurf

Den belejlige undskyldning

Nu er vinteren ved at være over os, og typisk så pakker mange surfere grejet sammen og puster ud over en lang og god sæson.

Nogen er så forhippede, dumme eller verdensfjerne, at de blive ved vinteren over.
Og så er de få der virkelig tror på det klimaævl der vælter ud af alle medier,- det er blevet/bliver 3 grader normaltemp, og norden bliver til syden og alt vil være varmere.

Gennem mine mange år som surfer, har jeg en del år, tilhørt den klike, der trodsigt har fornægtet vinterens komme, og istedet iført mig stift gummitøj og uformlige handsker med hul i håndfladen, tilsat hovedbeklædning en kaukasisk snejæger ville være genert over at blive set i.

De seneste par år, har jeg dog holdt pause fra ca. jul og så til midt marts, officielt har jeg ikke stoppet sæsonen, men blot fundet en belejlig undskyldning for ikke at komme på vandet.

Den bedste er selvfølgelig,- uha, jeg ville rigtig gerne, men desværre er jeg skadet,- men god tur til dig/jer.

Dernæst er det jo et kæmpe katalog af undskyldninger, der strækker sig fra arbejdsramt til konefaktor…..

Det der jo er bemærkelsesværdigt i denne sammenhæng, er dog, at man stadig identificerer sig som snesejler eller en fætter der surfer hele året, kun undtagelsesvis afbrudt af en irriterende skade, eller konefaktor.

Man har ikke indset, eller vil ikke indse, at man i virkeligheden har kyllinget ud, som alle fornuftige surfere gør. Man har stadig en eller anden opfattelse af, at man kommer på vandet om senest…næste weekend? Og her vil man have en genial surftur, hvor solen skinner, det er +10 grader og man bærer ikke på en tåbelig hat.
Men.
Sådan er virkeligheden ikke.
Man har, bevidst eller ikke, foretaget et fravalg. Selve valget er sikkert fornuftigt nok (helt sikkert) men man vil blot ikke erkende det over for sig selv.

Man siger ikke det magiske……JEG ER STOPPET FOR I ÅR…

Måske det klogt nok, man føler stadig at man er aktiv, og det medvirker nok til at opretholde interessen for surferiet.
Omvendt så tror jeg, at pause også kan have den positive effekt, at man bliver langt mere hooked, når så ens sæson endelig starter igen.

Hvad med jer, alle I der “sejler” hele sæsonen,- hvilken belejlig undskydning har I til næste weekend?

Jeg behøver jo ingen, jeg der desværre skadet,- var jeg ikke det, så var jeg helt sikkert på vandet….helt sikkert.. 😳 😳 😉

Facebook Comments
Total Page Visits: 2383

3 thoughts on “Den belejlige undskyldning

 • Jeg har 1 ord: magelighed

  Besvar
 • Uha da. Det er jo en forklaring, ikke en undskyldning.
  Rigtig god bedring til dig 🙂
  /B

  Besvar
 • Hjerte sygdom og indlagt på sygehus.. Den tæller som en god undskyldning

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *