web analytics

Dales to do list

I øjeblikket er Balroggen Skipper og jeg på tålt ophold i sommerhuset i Ebeltoft.
Det varer nok ikke længe, så bliver vi sendt på opdragelse et andet sted.

Eller, jeg skal tilbage til Århus, jobbet kalder.

Og sådan at være alene med en Balrog,- det kræver unægtelig tålmodighed, stemmekraft og masser af støvsugerposer samt plaster.

Fruen og min datter har også været med i sommerhus, men skulle begge starte på job i dag.
I øvrigt bemærkede jeg, at de tog ualmindeligt tidligt afsted søndag,- ligesom de begge nærmest står i kø for at få lov til at hænge vasketøj op udenfor, alternativt blot en lille tur ned til affaldscontaineren der står 2 min fra huset,- har også bemærket mig, at begges tidsforbrug ved indkøb til den lille familie er firdoblet,- og ved I hvad?

Jeg har har en mistanke til ham her.

Hver nat som han i øvrigt sover igennem uden problemer, bruger han de mange timer til at lave en ny to-do-list over ulykker, test, uartigheder, rod, graverier, samt memorer hvem han i lokalområdet mangler at sætte hvalpegebisset i.
Altså ud over mig.

Øverst på hans to-do-list er selvfølgelig at splitte alle mulige og umulige papkasser i atomer, ligesom en vigtig detalje er, at stumper skal spredes over hele huset.

Så planlægger han tiden for ulvetimer,- og på det seneste har han udtænkt nye tidspunkter, i går havde jeg glæde af tre styk, den sidste kl. 2230 på vej til køjs.

Jeg havde i går en fotosession ifm noget surftest, og en surfer, der tilfældigvis også er ny nabo her i sommerlandet, ville komme forbi for at aflevere lidt fotos.

Jeg kender nabo ikke så godt endnu, men har da konstateret, at han ikke er specielt vant til hunde, og slet ikke til dalehvalpe med en ikke endnu diagnosticeret lidelse

Anyway.
Min nye nabo der i øvrigt er af tysk afstamning bliver selvfølgelig inviteret ovenpå hvor jeg har stuen.
Men ak.
Balroggen var i gang med en ulveomgang, og hjemmet lignede noget fra fronten i Ukraine,- stumper af pap, legetøj, sko osv spredt i hele hytten, tilsat en vovse der forsøgt at chekke tyngdekraft på vægge, borde, sofaer osv…

Hm, ikke ligefrem det indtryk jeg gerne ville have givet.

Og selvfølgelig skulle Skipper lige gumle lidt på naboen også.
I øvrigt havde min Balrog en international dag i går, idet han fik bidt 2 tyske naboer, min Irske ven Richard, samt passende udvalg af tilfældige forbipasserende.

Jeg ved godt at man vil påstå, at jeg ikke stimulerer ham godt nok,- måske korrekt.
Dog arbejder jeg rigtig meget med hans snusearbejde, hvilket giver ro i,- flere ville sige minutter, men faktisk kan en snusesession give ro i næsten et kvarter efterfølgende.

Sådan mere seriøst, så bliver han langsomt meget mere fokuseret på dufte, og her til morgen fik han opsnuset både en kat, en høne og et rådyr,- hvilket gjorde ham stolt som en pave, og betød, at alle forsøg på at lokke ham med godbidder var spildte.

Hvis jeg bare kunne stoppe det bideri, havde jeg en fantastik hvalp.

Lige så umulig han kan være, lige så sjov og “sød” er han også.

Trappen, som han høvler op ad, men tør ikke gå ned af.
Og lige ift trapper.
Jeg har chekket med dyrlæge, der er ingen evidens for at trappegang skader hvalpe i hans alder.

Facebook Comments
Total Page Visits: 421 - Today Page Visits: 1

One thought on “Dales to do list

  • maj 30, 2022 kl. 10:16 am
    Permalink

    Eva Elming

    Man kan jo godt få den tanke, at det er dig der på sømandsvis fortæller løgnehistorier. For den lille søde hund du vedlægger billeder af, ser da så uskyldig og yndig ud.

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *