web analytics

Coaching by Pia

Idag var der aftalt session med YOU CAN DO-IT.
Og det har jeg både set lidt frem til, og også lidt frygtet 🙂

Nu ved jeg ikke på forhånd hvad en session kommer til at bestå af, men har dog ofte fået meddelt diverse udfordringer, eller ønsker til øvelser fx.

Min træner Pia er fuldkommen orienteret om min konkurrence med mr. Jones og planlægger træningsforløb herefter.

Og dagen i dag bestod netop af planlægning, eller coaching.

En del af det at kontrahere med en personlig træner er også at holde motivationen, i den ideelle verden ville man forlade en træningssession viftende med dannebrogsflag  i gadedrengeløb mens man fløjter højlydt.
Dels kan jeg dårlig krybe over dørtrinnet ud af torturcenteret efter en træning,- dels var det ikke så meget træningen der var emnet ved dagens seance i dag.

Jeg havde nemlig brokket mig, ikke over Pia eller træningsprogrammer, men over mit vægttab, der ikke lever op til mine egne forventninger, og slet, slet ikke efter at mr. Jones og jeg i tirsdags sammenlignede vægte.

Han træningsprogram, der indeholder hjemmetræning, herunder voldsom breakdans til hans foretrukne artist,- herr Hansi Hinterseer, og højlydt vokale udgydelser til stor nydelser for de nærmeste husstande, som jeg forstår det.
På en eller anden vis,- så virker Hansi Henterseer modellen fantastisk for mr.Jones,- han taber sig massivt, som i virkelig meget,- og jeg, den fede redaktør står damm stille….

Eller, det er ikke helt korrekt, men sådan opfatter jeg det.
Og så´ kom Pia på banen.
Ikke så meget piv her.
“Kig mig i øjnene og vær ærlig…snacker du?…spiser du mere end du siger?,- drikker du alkohol?”
Host host, det korte svar er….NEJ, det gør jeg ikke.

Men,- og det har jeg været helt åben med,- mine arbejdsforhold kan ind i mellem betyder at jeg må tage en sandwich,- hvilket beklageligvis har været tilfældet 2 gange i denne uge,- hvilket er usædvanligt.

Vi havde en lang snak om konsekvenser heraf, men også en vis forståelse om, at det i situationen kan være nødvendigt,- dvs nok mest forståelse fra mig…
Nej, det er ikke korrekt.

Pia ved selvfølgelig godt, at der kan ske smuttere, og det skal der også være plads til,- lejlighedsvis.

Fidusen er at blive motiveret til at holde snuden i sporet, og ikke lade sig gå på at vægten (eller muskeltilvæksten) ikke er som ønsket.

Rent faktisk lever jeg ret sundt,- ved godt at mit udseende er i direkte modsætning hertil, men jeg  har gennem årene overspist og drukket for meget vino.
Vi havde en lang snak om foder og antal kcal om dagen, men også om nødvendigheden af ikke at gå til ekstremer.

Siden 1. jan har jeg levet for 1500-1600 Kcal, og det har jeg det sådan ok med,- er ikke (særlig) sulten, og har ikke drukket alkohol i 40 dage.

Har da også tabt mig fornuftigt, og her kommer en personlig træner til hjælp, for uanset hvad,- så vil man opleve perioder hvor tabet, eller forventninger ikke lever op til det håbede.
Her er Pia ret god, og især til at fokusere på muligheder frem for begrænsninger, især godt, når jeg er ekspert i det modsatte.

Nu er det jo ikke kun alvor det hele,- der er også plads til masser af gode grin, og sjove historier,- for det skal der netop være, ellers bliver det kedeligt.

Dagen sluttede af med en gennemgang af nogen af mine Flodhesteøvelser,- tilsat lidt ekstra udstrækning.

Og sluttede så lige af med den berømte stilling: Knudekvinden:

Det kommer jeg ALDRIG til at kunne.

Facebook Comments
Total Page Visits: 1124 - Today Page Visits: 1

One thought on “Coaching by Pia

 • februar 10, 2022 kl. 7:42 pm
  Permalink

  Bensen !
  Kunne det tænkes at MR Jones har fulgt det råd jeg gav dig da du indgik den aftale ?
  Nu ved jeg jo godt at du da aldrig kunne finde på at “ snyde på vægten “ . Men ud
  Fra det antal skriv jeg har læst fra dig igennem tiden, SÅ VED JEG at du altid har været fantastisk til “ at sælge elastik i metermål “. Så kom nu ind i kampen og brug dine naturlige
  Talenter .

  Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *