web analytics
18. maj 2024
DalesHundSnak

Balroggen nu 7 mrd.

Jeps- den lille øgle har nu rundet 7mrd. Det svarer formodentlig rent udviklingsmæssigt til et 3-4årigt barn.

Jeg er ikke særlig vild med små børn, men vil da tilstå, at der er tider hvor jeg kan se fordele, hvis Balroggen var et sådant.
Feks kan man (som jeg husker det med Betteøglen) smide de små ud i en barnevogn i 4-5timer, og så er der ro.

Den mulighed har jeg beklageligvis ikke med Skipper.
Han sover ALITD med det ene øre aktivt, og den mindste lille lyd, der på nogen vis, kunne være af interesse for hunde- betyder en øjeblikkelig aktivering af fuld Airedaleforce.

Som halvvoksen hvalp, hvis man snakke om det begreb,- er han stærk, lynhurtig, utrolig nysgerrig, og. som udgangspunkt,- i opposition til alt hvad jeg har forestillet mig….fortsæt selv….
Med andre ord…han er i trodsalderen.

Han har mange øgenavne, men tyven og støvsugeren er gennemgående.

Faktisk har jeg ham mistænkt for kleptomantendenser,- alt skal hugges, smages på, og helst splittes i atomer, og aller helst fordeles over størst muligt areal. Og skal man gøre en Balrog rigtig lykkelig, så lige når man har støvsuget og vasket dørken.

Som nævnt opholder han og jeg os meget i sommerhuset, og jeg har gjort en dyd ud af at skubbe mest muligt langt ind på borde, så han ikke kan nå det- til ganske store  og vokale frustrationer for ham.
Men næsten uanset hvornår jeg kigger så.  står han på bagben og ærger sig over hvad han ikke kan nå.

Og selv om man forsøger at “søsikre” hjemmet mest muligt, altså gøre det sikker for nysgerrige hvalpe, så har jeg ved feberredninger reddet både pas, kontanter og mobiltelefoner….briller er jo tilsyneladende et vigtigt kosttilskud for hvalpe?

Støvsugeren bliver tændt når vi går tur.
Ustandselig, som hele tiden, skal han finde noget og have i kæften, og helst æde.
Alt fra harelort over pølsebakker, glemte sko…you name it, han støvsuger alt, og skal have smagt på alt.
Og det er unægtelig anstrengende hele tiden at scanne området for emner han kan sluge. Og rent praktisk kan jeg heller ikke , for når vi går tur, skal han jo selvfølgelig have lov til at snuse,- ofte dog med det resultat at han finder noget der skal smages på.

Jeg forsøger virkelig at undgå den adfærd, men pt ikke let.

Det har så den bagside, at Balroggen ind i mellem får tynd mave- hvilket betyder ca. 24 timers faste for at få mavser (jeg er overbevist om, at Balrogger har flere maver)tilbage på sporet. Masser af vand selvfølgelig.
Men en sulten Balrog,- jeg siger jer det er et hyr.

Det der med at springe op ad alle, og helst lige smage lidt på dem, har jeg ikke fået vænnet ham af med endnu, til gengæld går indkald lidt bedre, vi er nu oppe på ca 51% positivt resultat.

Og så er han nu så gammel, at han får vaner.
Bandt andet var han jo hunderæd for trappen.
DET har ændret sig, og han har nu udviklet et ny kampsport det består i, at spærre vejen for os, når vi skal ned.
Han høvler foran og blokerer så for os,- hvorfor ved jeg ikke, men åbenbart sjovt for ham, mindre for os, hvis formålet med trappegang er en pludselig trang til at lette sig på badeværelset.

Det er en afgørende forudsætning som Dale-ejer, at man er udstyret med endda rigelig humor, for Dales er nogen klovne, der elsker opmærksomhed, elsker at klovne, og elsker at udtænke ulykker.

Senest i går, skulle jeg pakke noget surfgrej ned som jeg har solgt.
Den slags skal Balrogger jo selvfølgelig også være med i, så alle mine sirlige små poser, blev raseret ud over hele plænen, til trods for, at jeg havde anbragt dem på en trailer, så Balrogger ikke kunne nå dem…..det kunne de så.

Humor siger jeg ,humor,-  er det vigtigste når man har en Dale i huset….nå ja, en god indboforsikring hjælper også.

Insta: #skipthedale

Facebook Comments
Total Page Visits: 1013 - Today Page Visits: 4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *