web analytics
18. maj 2024
HundSnak

Balroggen: At the hairdresser

Så har Balroggen været forbi frisør igen.
Og selv om man skulle tro at Balrogger, der jo er en klon mellem en flyveøgle og vampyr,- egentlig burde være fyldt med skæl, er min model altså forsynet med pels.- hvilket stuen efterhånden vidner ganske alvorligt om.

Trofaste læsere (tak til jer) vil kunne huske, at Balroggen var på roadtrip til hans fødefarm hos Spicaway da han var fyldt 6 mrd.
Dengang blev han hvalptrimmet for første gang, og Inge og Michael var rigtig hjælpsomme med at lære,- ok forsøge at lære mig, den ædle kunst at trimme.
Jeg fik stillet stakkels Kenwood, en Dale på 6 år, og det blideste væsen der findes, til rådighed, og stakkels Kenwood lagde pels til mine ubehjælpsomme forsøg.
Beklageligvis efterlod jeg den gode Kenwood i en tilstand der kan sammenskrives som pletskaldethed på ryggen, og munkefrisure på hovedet. Tror nu nok at samme Kenwood var bedøvende ligeglad.

Jeg anskaffede efterfølgende et trimmebord, og efter rådgivning,  et antal trimmeknive,- nu var jeg klar til at trimme,- troede jeg.
Den ubekendte faktor var Balroggen,- der ikke helt delte min begejstring for projektet. For nu at udtrykke det på den vis.
Jeg har snakket med prof.trimmere, fået masser af gode råd,- især tak til Michael fra Spicaway, samt Louise fra Sojus.
Dernæst har jeg været i løbende dialog med Balroggens søster,- ja ok, nok mest hendes “mor” for at udveksle trimfiduser,.- dele frustrationer,- men det er faktisk endt med at søster Ruby fremstår meget flot.

DET kan man så ikke påstå at Balroggen gør.
Ud over at Balrogger generelt ikke er tilhængere af pelspleje,- så må man ikke underkende mit fuldkommen, men gennemførte, mangel på talent for trim.  Ellers som fruen siger det,- vær du glad for at du ikke skal trimme dine øjenbryn.

Hmm.
Ved ikke helt om Balroggens ry er spredt over det ganske land,- men det var fuldkommen umuligt at opdrive en hundetrimmer der havde mod på en Balrog.
Jeg trak på alle mine kontakter, og endelig fik jeg hjælp fra en hundetrimmer, der kunne anvise mig hjælp i østjylland.
2 sekunder efter at jeg havde fået adressen, ringede jeg til Assentoft Hundesalon.
Og hun bed på. He he.
Om det var fordi Assentoft Hundesalon ikke havde hørt om Balrogger, om det var fordi Michelle havde en konkurrence kørende med andre saloner om hvem der turde,- eller om det bare var fordi hun troede at man da sagtens kan trimme en Balrog,- det ved jeg ikke.
Jeg var dog ærlig i telefonen, og oplyste både at jeg havde forsøgt hjemmetrim,  og det lignede noget en treårig havde klippet ud af sin dyne, samt at Balrogger egentlig ikke er specielt glade for pelspleje.

Men at han bliver børste på trimmebord hver uge,- trods alt.

Idag var dagen. Kørte til Randers og til Assentoft Hundesalon.
Man kan altid kende et hundemenneske på måde de hilser på hunden- og ingen undtagelse her. Balroggen var med det samme glad for Michelle- huggede et pivedyr og hoppede op på trimmebordet.

Kunne fornemme, at Michelle var noget skeptisk ift mine beskrivelser af ….de kommende pelsudfordringer.
Jeg vinkede til Balroggen, der havde travlt med at dræbe det farlige pivedyr- og gik med bange anelser.
Dog ved jeg, at de fleste børn opfører sig rimeligt når forældre ikke er til stede,- jeg havde vel en naiv forhåbning om det samme i denne situation.
Trøstede mig med at hundesalonen havde mit tlfnr.
Jeg skulle til Ebeltoft, så kørte min vej- kom til Mørke 10 km væk, ingen opkald,- jeg chekkede endda tlf, kom 20 km væk og så 30…måske det går alligevel?

Kom tilbage til aftalt tid,- hvem ligger og dræber pivedyr, kun afbrudt at hilsen på mig, og så tydeligvis, han har forelsket sig i Michelle.

Det var så ikke helt så massivt gengældt, og dog 🙂  —- (han havde ikke været specielt let)
Som altid en snak om hvordan det gik,- ….
Michelle: Efter 15 min overvejede jeg at ringe ( der var jeg netop kommet ud af Mørke), men så var det som om han gav sig til sidst,- og de kom da igennem det.

Og han er blevet rigtig fin.
Super mange tak til Assentoft Hundesalon ved Michelle,- der lige håndterede en Balrog på små 32kg, med diagnosen ADT (AireDaleTerrier).     Instagram: #SKIPTHEDALE


Video: Assentoft Hundesalon

Facebook Comments
Total Page Visits: 970 - Today Page Visits: 1

One thought on “Balroggen: At the hairdresser

  • Fantastisk skriv Balroggen vil altid have en plads i mit hundehjerte også gør det slet ikke noget at vi har en humoristisk tilgang til det hele så skal det nok gå

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *