Pause-forberedt-klar

 Der har været lidt stille her på siden, dvs en del besøg, men opdateringerne har ikke været så mange.
Det skyldes simpelthen at jeg ikke har været på vandet, eller beskæftiget mig med surf eller foil i et stykke tid.

Januar mrd med blæst, kulde, mørke, efterfulgt at februar med endnu mere kulde gør mig sådan semidemprimeret, og manglen på sol (og surf) kan være slem.

Når jeg skriver at jeg ikke har været på vandet er det jo ikke helt korrekt, for jobmæssigt beskæftigere jeg mig med havet på alle måder.

Ud over afholdelse af øvelser som tidligere beskrevet, så har jeg også været på opfølgende medicinkursus.

Denne gang udvidet lidt ift hvad vi plejer, så ud over de sædvanlige gennemgange af sygdomme, og akutte opståede uheld, var der lidt mere fokus på større skader, samt vores sjov med at anlægge venekanyler og give hinanden indsprøjtninger.

Selv om jeg og mine kolleger har været på de kurser mange gange, så er der stadig nogen der lider af nåleskræk. Lidt uheldigt når vi jo i det daglige er dem der skal give andre indsprøjtinger og sy dem.

Om morgenen hvor vi skal lege med nåle og drop er der altid et par stykker der er hvide i hovederne og ikke har sovet meget, og bevares, der er da forskel på når en prof. sygeplejer lægger en venekanyle, og når jeg og mine kolleger mokker en 36mm kanyle op i den stakkels vene, men vi overlever jo.
Her lægger jeg en venekanyle op i en meget bleg kollega 🙂

Men vi fik da genopfrisket en masse behandling, som regel med en af os som forsøgskanin, så vi kom alle hjem med huller af masser af indsprøjtninger og drops.

Mine meget begrænsede evner til at sy blev også opdateret.

Til dette, benyttes dog ikke kolleger, men derimod flæskestege, og sjovt nok var der stegt flæsk i kantinen dagen efter …


Og det flotte syarbejde jeg fik lavet 😉

Så, jeg føler mig godt rustet til en lang foilsæson, skal nok lappe jer sammen, men..hov

Hvem kan lappe mig når jeg kvajer mig?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.