Music on water.

Jeg er lige kommet tilbage efter en hurtig gang træning i det lokale center for behandling af overvægtige Mumitrolde.
Normalt har jeg musik i ørene, og det giver en eller anden form for rytme i kroppen, måske i virkeligheden en slags trance,- og normalt så virker det fint.

Ovenpå en ualmindelig hård uge på fabrikken, med havarier, motorproblemer, overisning, blæst osv,- så trængte jeg til at komme ned at træne.

Når man nu ikke kan windsurfe pga møgvejret, så må man jo få frigivet lidt endorfiner på anden vis, og det blev så på en kondicykel.

Manglen på musik i ørene fik mig til at tænke lidt over hvad det egentlig giver at have en rytme eller en form for motivation via musik.

Det er der sikkert nogen der har skrevet en masse klogt om, men jeg tror at jeg bliver lidt afslappet, og måske i nogen sammenhænge lige napper et enkelt sæt mere af en øvelse.
Og når man går og hygger sig med en fed sang i ørene, så har man måske heller ikke helt så travlt med at komme ud af centeret igen.

Naturligt nok kom jeg så til at tænke på (man tænker en masser når man sidder 30 min på en åndssvag kondicykel og keder sig) at der jo findes forskellige vandtætte anordninger til at stoppe i ørene når man surfer. Altså vandtætte dimser der afspiller musik.

Har jeg aldrig prøvet, og umiddelbart har jeg heller ingen planer herom.

Bevares, hvis en god sang kan få mig til at slappe lidt af, så kunne der teoretisk være en gevinst,- måske jeg ikke ville være helt så bange?

Ganske få surfere, faktisk primært kitesurfere,  benytter musik når de er på vandet.

For mig er det at være på vandet, en oplevelse af forholdene, høre vinden og bølgerne, mine egne forpinte åndedræt og eder, jublen fra mine buddies når de overhaler mig, hylen fra foilen når den rammer 24 Km/t og glæde når den holder op ved 31 km/t.

Jeg er uden tvivl gammeldags, men det med at høre musik når man er på vandet,- det ligger simpelthen så langt fra min verden, at jeg har svært ved at forstå det.

I øvrigt synes jeg også der må være et sikkerhedsmæssigt aspekt heri, man kan ikke høre hvis nogen råber til een.

Men ok, jeg har jo aldrig prøvet det.

HVIS jeg nogensinde skal forsøge, så er valg af band jo indlysende.

kan jo kun være:  Crash test Dummies.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.