Søndag 16/9

Hjem Fora Forum Søndag 16/9

Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Henrik ny profil 8 måneder siden. This post has been viewed 246 times

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19184

  Mon ikke vi også går ud imorgen. Vi er vist allerede 3.
  Vender tilbage.
  Henrik

  #19185

  Først. Undskyld at jeg ikke vendte tilbage med tid og sted, men jeg havde besøg af en tekniker der skulle forbinde en I-pad til et tv. En vanskelig proces i et hus hvor ingengangn el-ure kan finde ud af det. Men efter meget nørden med ultra lyd mikrobølger koder til ditten og datten stærk kaffe wifi blutuose lednings føring opslag på internettet o.s.v. lykkedes det forbavsende nok at få forbindelse :).
  Nå men vi var faktisk 5 på spotted. Skytte Retro Stig Renee og undertegnede.
  Vinden var god så skytte og Retro riggede 7,8 Renee 7,5 Stig 7,2 jeg 6,2. Stig og jeg på foil.
  Ude var der masser af vind ( som i 8 ms ). De to skrapsakker forsvandt med lynets hast lang fanden i vold ud på vigen. Vi andre holdt os lidt tættere på ” de hjemlige strande “.
  Det gik nu super godt, selv om Renee lige måtte starte med en omjustering af mastefoden. Tror at det var lærerigt, da det jo ikke er en simpel justering i brændingen med en 1/2 meter bølger. Derefter kastede hun sig bravt ud i kampen.
  Stig kommer lynhurtigt efter det at foile, på et tidspunkt så jeg ham ride stolt afsted, hævet en 1/2 meter over overfladen :).
  Jeg fik desværre en skade på foilen og måtte afbryde.
  Tænkte at jeg ville tage et bord og tøffe ud til Renee for at bidrage lidt til ” forvirringen ” 😉 .
  Det gik nu forbavsende godt med min RRD 135 med kun 6,2, kom faktisk op og plane flere gange når der kom pust. Nu blæste det nok lidt mere end 8ms og i et sådan pust mødte jeg Stig der pludselig blev lidt bekymret over at han var på foil med 7,2 og jeg drønede afsted på almindeligt grej med kun 6,2. ( jeg ville givetvis have været skræmt fra vid og sans )
  Byttede grej med Renee, og efter lidt justering tror jeg at det spillede lidt bedre for hinde. Det lykkedes hinde faktisk også at få lidt gang i min RRD selv om hun aldrig har sejlet med campere før.
  Faktisk flot at hun fik noget ud af dagen da hun kom fra en 13 timers vagt og var noget ” hængt “.
  Men fantastisk at kunne komme ud 3 dage i træk.
  Tak for hyggeligt selskab alle dage.
  Henrik

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.