Lørdag

Hjem Fora Forum Lørdag

Dette emne indeholder 5 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Henrik ny profil 1 år siden. This post has been viewed 273 times

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18244

  Simon.Herborg
  Deltager

  Hej

  Er der nogen der skal på vandet i lørdag eftermiddag?

  #18245

  Tror bestemt Richard er klar på noget, jeg afventer nok lige og ser hvordan vinden udvikler sig, tror forøvrigt også at Renee kan lokkes.

  #18246

  Simon.Herborg
  Deltager

  Hvor og hvornår?

  #18247

  Simon.Herborg
  Deltager

  Jeg tager til knebel ca kl 11.30

  #18248

  Vi er 5 mand der mødes på Blå Flag kl 1300.
  Andre ?
  Henrik

  #18249

  Vi blev noget udfordret i dag.
  Som nævnt mødes vi kl 13. Vi kunne måle 8-10 ms på stranden og det føltes biddene koldt.
  Jesper og Anne besluttede hurtigt at det vist var i overkanten til dem og de returnerede for at fylde mere brænde på ovnen.
  Jeg havde forlods opgivet foil og havde tænkt mig at sejle RRD og 7,8, efter lidt betænkningstid blev 7,8 udskiftet med en 6,2 ( mit hade opsæt ).
  Renee satte en 5,2 og Richard en 5,9 og vi gik ud. Renee og jeg holdt i umiddelbar nærhed af spotted mens Richard fløj afsted, mens han jublede i vilden sky.
  Jeg må erkende at jeg havde været bedre tjent med min hyber X, men den lå desværre hjemme. Så resultatet af stort bord og lille sejl udeblev da heller ikke, og jeg tog nogle styrt, og havde i det hele taget svært ved at holde gearet i nærheden af vandet.
  Renee havde givetvis også en kamp, men klarede sig til UG i disse noget vanskelige forhold, tror at hun fik rigtig fin fart på indimellen i dag. Godt gået.
  Richard der længe var forsvundet til læ, kom skraldgrinene trækende op til spotted for at ” tage en ny tur ”
  Det var nu en ok dag selv om jeg måtte i min gamle ” vinterpels ” for første gang i dette efterår, og mit setup var helt af H… Til.
  Håber på lidt bedre forhold i morgen.
  Henrik

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.