Lørdag 23/3

Hjem Fora Forum Lørdag 23/3

Dette emne indeholder 1 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Henrik ny profil 1 måned siden. This post has been viewed 86 times

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19393

  Hej. Regner med at Renee og undertegnede er på Blå Flag sidst formiddag ( 11-11,30 ). Andre ?
  Henrik

  #19394

  ” snydt ”
  Vi mødes som aftalt 11,30.
  Dagens plan var klar, Richard ville gerne øve sig med sit nyligt indkøbte 8,4, Renee ville gerne teste en NP slalom 8,6 samt en justering af bord. ( gammel formula 175 ) jeg ville bare gerne på vandet så jeg riggede 7,2 og foil.
  Vi riggede op i ca 4 ms, men YR havde lovet stigende vind til ca 7-8 ms.så vi var ganske fortrøstningsfulde.
  På opfordring fra Richard havde vi afmonteret de agterste fodstropper på Renee’s bord og istedet monteret en chikenstrop. Richard mente at hun nemmere kunne vende sig til at bruge agterste fodstrop når det var midt på agterdækket af bordet.
  Nå men vi gik ud og i det samme var der en der tændte for vinden. Vi gik fra 4-5 ms til 10-11 ms på 15 minutter 😱.
  Så efter et par vildt overpowerede turer gik vi ind igen. Richard riggede ned til 7,8 Renee til 6,2. Jeg blev inde da jeg ikke rådede over et passende sejl.
  Richard og Renee havde nu nok at se til. Richard der sejler med udhalstrim for første gang trak hans sejl helt fladt, hvorefter han fik nogle fornuftige turer.
  Renee der jo nok havde det mest passende sejl til forholdene havde en fest, med det nye fodstrop setup havde hun ingen problemer med at komme i fodstropperne og fik vist sejlet en 6-7 km med begge føder i stropperne, så hun var ikke til at skyde igennem da hun endelig kom ind som sidste ” mand “.
  Nå vi fik da lidt frisk luft, hvilket jo ikke var så ringe, og så var det jo en fornøjelse at følge Renee der fik en super start på sæsonen. ( hindes første tur i år )
  Tak for kampen.
  Henrik.
  PS Richard og jeg tager måske også ud i morgen!

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.