Lørdag 10/11

Hjem Fora Forum Lørdag 10/11

Dette emne indeholder 2 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Henrik ny profil 5 måneder, 2 uger siden. This post has been viewed 431 times

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19304

  Hej, vinden går i ssø så vi er en 3 stykker der mødes ved Blå Flag ved 11 tiden.
  Andre ?
  Henrik

  #19305

  Sikke en dag.
  Renee havde lovet at komme med rundstykker fra morgenstunden. ( læs 9,30 ). Mens jeg ventede, tullede jeg lidt rundt og holdt øje med vejret. Det virkede ikke som om der var den lovede vind ( 8 ms ) i kikkerten kunne jeg ikke se hvide toppe og himlen så ud som om at det kunne give sig til at pisse ned, hvad øjeblik det skulle værer samtidig med at det virkede koldt.
  Nå men vi mødes med Richard kl 11 og brugte lidt tid på at se situationen an, det virkede som om der var nogen vind et stykke fra land.
  Enden på det hele blev at Richard riggede 7 m2 Renee 7,2 og jeg 6,2. Jeg brugte min RRD 135, men havde nu ikke megen tro på at det ville virke så min foil stod stand by.
  Richard var først ude og røg afsted med det samme. Renee og jeg var ude 5 min senere. Vind manglede der ikke, sjovt at det kan se så fredeligt ud og så alligevel blæse 8-11 ms.
  Jeg havde ingen problemer med at plane med min 6,2, så man må sige at Renee var udfordret med hindes 7,2. Jeg må sige til hindes ros at hun klarede det til UG selv om hun ind imellem blev flået af bordet. Hun har på nuværende tidspunkt ingen problemer med at komme i forreste fodstrop, og kæmper ihærdigt med den bagerste, men mangler lige det sidste.
  Sjovt nok var der ingen af os der frøs, ingen gang fingrene selv om vi ikke bar handsker.
  Vi var på vandet i 2 timer og jeg ved at Richard var på den tunge side af 50 km/ H. Desværre kom jeg til at trykke på noget forkert på min GPS så jeg fik ingen målinger. Håber at jeg kan gendanne opsætningen.
  Men en forbavsende god dag, selv om det virkede både vådt og Kolt.
  Henrik

  #19306

  PS. Renee fik lige et ” kursus ” i hvorfor man aldrig må slippe grejet. Grejet smuttede fra hinde og hun fandt ud af at man ikke kan svømmet et drivende bræt op.jeg var nu lige i nærheden og fik det hurtigt fanget.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.