Foil for fools

Nu er vi stadig en lille skare, der af forskellige årsager, IKKE går efter topspeed, Max højde, deep downwind, men går efter oplevelsen af at foile.

Bevares, jeg kan sagtens stå måbende og iagttage at skrapsakker ræser afsted, tager vildt med højde og tilsvarende går dybt,- fred være med det.

Min verden er bare anderledes.

Jeg har sejlet formulaboards, der lige så snart man hev sejlet hjem, hjernede højde, – been there, done that, og det gider jeg ikke mere.

Har også sejlet en masse slalom, og selv om jeg bestemt ikke var/er hurtig, så har jeg dog også oplevet farten her igennem.

Jeg har kastet mig over foil fordi det skal være sjovt, og fordi oplevelsen er helt anderledes.

Nu konstaterer jeg at udviklingen, naturligt nok går i retning af race og højde, fint nok, og det er jo det der giver fremgang i produktudvikling.

Dog.

Vi er stadig en lille skare, der som jeg, ikke rigtig kan lære det, ikke har noget talent af betydning, svært overvægtige, og vel dybest set ikke burde røre ved foileriet.

Alligevel har vi sjov ved at kegle rundt, ødelægge os selv og grejet, være i vejen for alle, og være opslugt af den nye trend.

Hvad med os, den lille gruppe?
Jo heldigvis, så findes der nichefoils, dvs foils der måske ikke direkte er rettet mod wannabee-foilere som målgruppe, men det viser sig at disse foils er rigtig sjove for os.
De er stabile, langsomme og meget, meget forudsigelige.

Min Naish foil er en af dem, har jeg meget glæde af. Måske den nye NeilPryde Windglide også er,- tror måske også en af Slingshot´s foils  kan være det.

Mantraet her på siden, og for mig, er og har altid været,- det skal være SJAW.

Det kan sagtens være, at de andre ræser forbi mig på deres foils, værsgo, så længe jeg har det sjovt med min foil, og den måde jeg foiler (eller forsøger) så virker det for mig.

Laveste fællesnævner?
Måske, det ligger dybest set ikke til mig, men måske i forhold til foil det gør.
Eller også er jeg på mine gamle dage blevet lidt mere realistisk?

Hvem ved.

Husk selv om det går langsomt, kan det godt være sjovt 🙂

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.