3 Musketerer i Surfers Paradise

Selv om vi snakker Surfers Paradise var der lovet intet vind.
Når det var vildest var der forudsagt 4ms, med vindstød helt op til 6ms.

Ved godt at nogen har den opfattelse, at vindstød er det man bør forholde sig til. Denne opfattelse deler jeg ikke.

Indledningsvis diskuterede vi om vi skulle ud i kajak og SUP, så ringe så det ud.
Så galt gik det dog ikke. Efter en velfortjent morfar var der kommet lidt vind, og vi blev hurtigt enige om at den skulle da have et forsøg.
Som de øvrige dage, ren fralandsvind, men mega, mega flot og ret lunt også.

Henrik og jeg gik ud fra Blå Flag, Stig ud fra nuværende basislejr (han påstår hårdnakket at det ikke er en kvindelejr) og vi mødtes på vandet.

Som de øvrige dage meget stødende, det var vi klar på, og tager det som en udfordring, og det er netop hvad det er. Udfordrende.
Vinden kan når det er vildest blæse op til 6 m, og her ser man alle tre ældre surfere kæmpe det bedste de kan, blodrøde i hovedet, eder flyder til højre og venstre, og en hørm af udløst Testeteron driver over vigen….kombineret af gammelmandsfims, alle kneb gælder.

Vi ved at det er på kanten af hvad vi kan få til at fungere når vi går ud, og lever for de vindstriber vi kan spotte, og har egentlig en fest med det.

Seriøst ment, så tror jeg faktisk det er rigtig god træning i at komme i svæv i minimale forhold, og selv om man måske kun svæver 500 meter ad gangen, så er det herrefedt, og sejrshyl høres jævnligt.

Når man sejler med 8,2 i absolut minimale forhold, kombineret med yderst stødende vind, så presser man sig selv, og mere end en gang fik jeg lige reddet tingene i absolut sidste øjeblik.

Jeg øvede mig i at holde kareten i svæv når jeg kom ud af områder med vind,- og det er sgu svært, for man går ind i mellem fra 6ms til 2 ms…men sjovt og lidt hårdt.

Note til mig selv, husk der skal to mellemstykker på under bommen når jeg sejler med 8,2, eller glider den ned.

Lækker dag på vandet med både fiskeyngel og sæler.

Dagen i dag

Relive ‘3 foilere’

 

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.